Η μεταμόρφωση της πορνοστάρ σε φυτό: Μια πρωτότυπη ιστορία

Η οικογένεια της πορνοστάρ Emily Willis ανακοίνωσε με μεγάλη θλίψη ότι η νεαρή βρίσκεται πλέον σε κώμα και κατάσταση «φυτού». Η Emily Willis, γνωστή και ως Litzy Lara Banulos, υπέστη καρδιακή ανακοπή πριν από δύο μήνες και είναι σε κώμα από τότε, ενώ βρισκόταν σε κέντρο απεξάρτησης. Η οικογένειά της ετοιμάζεται για το χειρότερο, ωστόσο ο πατέρας της, Μάικλ, αναφέρει ότι η 25χρονη έχει ανακτήσει κάποιες αισθήσεις αλλά παραμένει σε κώμα.

Παρόλο που μπορεί να χαμογελά, να κοιτάζει και να κινεί τα μάτια της, δεν έχει καμία ενεργητικότητα και παραμένει σε κατάσταση κώματος. Η Emily είχε σχεδιάσει μια νέα καριέρα πριν από το πρόβλημά της, ωστόσο η ανάρρωσή της φαίνεται ότι θα είναι μακροχρόνια καθώς οι γιατροί δεν έχουν ακόμα καταλάβει τι συνέβη.

Η οικογένειά της έχει δημιουργήσει μια σελίδα στο GoFundMe με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τη μεταφορά της Emily από την Καλιφόρνια στο St. Geroge της Γιούτα, όπου ελπίζουν ότι θα λάβει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Παρά τις δυσάρεστες εξελίξεις, η οικογένεια προσεύχεται για την ανάρρωση της Emily και ελπίζει ότι θα ξαναδεί την αγαπημένη τους κόρη να κάνει μια πλήρη ανάρρωση και να επιστρέψει στη ζωή της.

Written by admin

Η Αλεξάνδρα Ούστα αποκαλύπτει: Το παιδί δεν είναι το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο

Κρυσταλλία Ρήγα: Η πρώτη βουτιά στη θάλασσα και οι καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Instagram (pics)