Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Ανέστης βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον Θύμιο, ο οποίος φροντίζει να περνούν ευχάριστα την ώρα τους …. καταστρώνοντας επικίνδυνα σχέδια.

Φυσικά, τίποτα δε θα εξελιχθεί, όπως σχεδιάζουν. Νέες εντάσεις θα ξεσπάσουν στις φυλακές. Ενώ από την άλλη πλευρά, Ο Λεωνίδας απειλεί να οδηγήσει την Άννα στο δικαστήριο, έχοντας ξεπεράσει πλέον κάθε όριο. Το ζευγάρι αυτό φτάνει στα άκρα. Ο χωρισμός τους αναμένεται να σχολιαστεί σε όλη τη Μάνη!

Τα προβλήματα του θερμοκηπίου μόνο άγχος προκαλούν. Ο Λεωνίδας επέστρεψε στους Βρεττάκους, παρακαλώντας τους να τον πάρουν ξανά στη δούλεψή τους. Η Άννα έμεινε πίσω, προσπαθώντας να σώσει το μεγάλο της αυτό εγχείρημα, δίχως αποτέλεσμα.

Λοιπών, ο Θύμιος μπαίνει σε περίεργα μονοπάτια και μπλέκει άθελά του και τον Ανέστη. Πολύ σύντομα, οι αρχές θα ανακαλύψουν πως κάτι ύποπτο συμβαίνει. Τα στοιχεία τους δείχνουν πως κάποιος κινεί τα νήματα, μέσα από τη φυλακή.

Τα βλέμματα θα στραφούν στον Θύμιο. Εκείνος θα κάνει τα πάντα, για να αποφύγει την ανάκριση, χωρίς να τα καταφέρνει. Οι αρχές εισβάλλουν μέσα στο κελί εξοργισμένοι, με αποτέλεσμα ο Ανέστης και ο Θύμιος να οδηγούνται για ανάκριση.

Η Δίωξη Ναρκωτικών τους κάνει ερωτήσεις, τονίζοντας πως η θέση τους έχει ήδη επιβαρυνθεί. Φαίνεται πως ο Θύμιος κατάφερε να μπλέξει πολύ άσχημα τον συγκρατούμενό του, χωρίς να τους βγαίνει σε καλό. Ποια στάση θα κρατήσουν απέναντι στις αρχές και ποιες θα είναι οι συνέπειες; Θα καταφέρει ποτέ ο Ανέστης να αθωωθεί ή όλα αυτά τον κάνουν περισσότερο επικίνδυνο για τις αρχές της Μάνης;

Από την άλλη τώρα, Η Μαργαρίτα προσπαθεί να την βοηθήσει, μέσα από την Χάιδω και τον Φίλιππο. Τους ζητάει να αγοράσουν εκείνοι το θερμοκήπιο της μικρής, αναλαμβάνοντας να το φτιάξουν από την αρχή. Έπειτα, όταν η Άννα ορθοποδήσει, θα είναι έτοιμη για να αναλάβει ξανά τα ηνία της μικρής της επιχείρησης.

Η Χάιδω και ο Φίλιππος αργούν να πάρουν αυτή την κρίσιμη απόφαση. Ο Λεωνίδας φοβάται πως θα τα χάσει όλα και απειλεί την Άννα πως θα πάει στο δικαστήριο, εάν δε βρει λύση. Της τονίζει πως θα φτάσει την κατάσταση στα άκρα, εάν δεν αποζημιωθεί από αυτή την τεράστια ζημιά.

Η Άννα δε τον αναγνωρίζει πλέον! Πώς είναι δυνατόν ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε κι αγάπησε τόσο, να την απειλεί με αυτόν τον τρόπο;

Ο ερωτισμός χάθηκε. Ο Λεωνίδας αισθάνεται το απόλυτο κενό. Θέλει τα χρήματά του πίσω και δεν υποχωρεί. Η Άννα απελπισμένη, στρέφεται ξανά στην Μαργαρίτα. Μία ατελείωτη μάχη ξεκινά, με τις επιπτώσεις να είναι πολλές.

Ανέκδοτο: Η Νεράιδα που ήθελε… 20 φορές …! Τρελό γέλιο

Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα παγκοσμίως στο μέσο μέγεθος ανδρικού οργάνου (ΠΙΝΑΚΑΣ)