Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Συναγερμός στην Αρεόπολη – Ποιος κινδυνεύει;

Ένας νεαρός εργάτης έχει μπει μέσα στο σπίτι της Μαργαρίτας. Εκεί βρίσκεται η σύζυγός του και θέλει να την πάρει πίσω, με κάθε κόστος. Η Μαργαρίτα, η Αθηνά και η Χάιδω ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να προστατεύσουν αυτό το κορίτσι που έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Πυροβολισμοί ηχούν σε όλη την γη της ελιάς, με αποτέλεσμα ο πανικός να εξαπλώνεται. Ο Κουράκος και η Δήμητρα τρέχουν να σώσουν την κατάσταση και να συλλάβουν τον ύποπτο που έχει σκορπίσει τον τρόμο.

Ο Παναγιώτης δε μασάει και δείχνει το σκληρό του π

ρόσωπο. Οι τρεις γυναίκες ουρλιάζουν για βοήθεια, ενώ οι πυροβολισμοί ηχούν σε όλη τη γη της ελιάς.

Ο Γιώργης και η Δήμητρα ειδοποιούνται και σπεύδουν αμέσως στο σημείο που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, στην γη της ελιάς. Συλλαμβάνουν τον Παναγιώτη, όμως είναι πολύ αργά… Πώς θα λήξει αυτή η περιπέτεια; Θα καταφέρουν οι δυο αστυνομικοί να βάλουν τέλος σε αυτή την παράνοια; Νέος συναγερμός χτυπά στην Αρεόπολη!

Η Ολυμπία, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, αλλά και να σώσει τις γυναίκες που την βοήθησαν, τραυματίζεται από τους πυροβολισμούς. Ο Παναγιώτης ξεπέρασε κάθε όριο. Θα καταφέρει να ζήσει η νεαρή Ολυμπία ή θα βρει ένα τραγικό τέλος;

Παγιδευμένοι spoiler: Η Άννα σε απόγνωση – Ποιο θα είναι το επόμενο χτύπημα του Άγγελου;

“Ψωνάρα τηλεστάρ έβρισε σερβιτόρο γιατί…”: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου, σούσουρο με το όνομα της στο Twitter