“Ψωνάρα τηλεστάρ έβρισε σερβιτόρο γιατί…”: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου, σούσουρο με το όνομα της στο Twitter

Η απάντηση της παρουσιάτριας

Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως φημολογείται στο Twitter, φέρθηκε με αγένεια και ασέβεια σε έναν σερβιτόρο σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε τον οκτώμβριο ένα Σαββατοκύριακο.Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Θοδωρή Ρακιντζή, που προβάλλεται σε τοπικό κανάλι της Βόρειας Ελλάδας, υπήρξε, λένε, τηλεστάρ ξανθιά που πήγε σε συγκεκριμένο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και έκανε παρατήρηση στον σερβιτόρο γιατί δεν τη σέρβιρε πρώτη και όταν εκείνος της είπε ότι δεν την γνωρίζει, εκείνη ενοχλήθηκε, πάντοτε σύμφωνα με την περιγραφή της συμπαρουσιάστριάς του.

Κατηγορούν την Κατερίνα Καινούργιου για αγενή συμπεριφορά σε σερβιτόρο
Αρκετοί χρήστες του Twitter υποστήριξαν πως η τηλεστάρ που περιγράφεται είναι η Κατερίνα Καινούργιου.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου, που αντιλήφθηκε τις εν λόγω αναρτήσεις, απάντησε με δική της ανάρτηση, ενώ στα σχόλια που έγιναν κάτω από το tweet, προκάλεσε τον οποιονδήποτε να πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει στο συγκεκριμένο μαγαζί τι φιλοδώρημα άφησε.

Ορισμένοι αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να απαντάει την ώρα που κάνει εκπομπή, ενώ της ανέφεραν πως ήταν στη Θεσσαλονίκη, στο μαγαζί που συζητιέται. «Μην μας κοροιδεύετε λοιπόν δεν είστε εξυπνότερη από εμάς! Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι ντροπή! Μόνο ντροπή!!!», της έγραψαν χαρακτηριστικά.

Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Συναγερμός στην Αρεόπολη – Ποιος κινδυνεύει;

Παγιδευμένοι spoiler: Ο Γεράσιμος κάνει ντου στο τμήμα