Η Γη Της Ελιάς spoiler: Πείθεται άραγε ο Κουράκος από την κατάθεση του Αλέξη;

Η Μυρτάλη χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της καθώς αντικρίζει τον Νικήτα νεκρό μέσα στα αίματα και το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό της είναι ο Αλέξης που την είδε να φιλιέται με τον Νικήτα. Έτσι όταν ο Κουράκος της παίρνει κατάθεση εκείνη κατηγορεί τον Αλέξη και τη Μαργαρίτα.

Η Γη Της Ελιάς Πείθεται άραγε ο Κουράκος από την κατάθεση του Αλέξη;

O Κουράκος, τότε, με την απειλή ότι θα τους συλλάβει αν δεν πάνε στο τμήμα καλεί την Μαργαρίτα και τον Αλέξη, να καταθέσουν. Η Μαργαρίτα φοβάται μήπως οι εμμονές του γιου της τον υποκίνησαν στη δολοφονία του Νικήτα.

Δεν θέλει όμως, ούτε καν να σκεφτεί ότι υπεύθυνος για ότι συνέβει μπορεί να είναι ο γιος της. Στην κατάθεσή τους δηλώνουν και οι δύο ότι δε γνωρίζουν τίποτα.

Βέβαια αν και το ύφος που έχει ο Αλέξης μπροστά στον αστυνόμο είναι κάπως διστακτικό, ο Κουράκος στρέφει τις έρευνες του αλλού, έχοντας όμως πάντα στο μυαλό του πως όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Ενώ η αστυνομία ερευνά επίσης και το ενδεχόμενο ο θάνατος να συνδυάζεται με τις επιθέσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα στη Μάνη.

Καθώς ο Αλέξης ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία, η Μαργαρίτα δεν του επιτρέπει να φύγει και οι δυο τους έρχονται για ακόμα μια φορά σε ρήξη. Πόσο θα μπορεί να ξεγλιστρά όμως ο Αλέξης; Ποιο θα είναι το λάθος του που θα ανατρέψει τα πάντα;

Σχέσεις: 6 κόλπα για εσένα που θες να πας την αυτοϊκανοποίηση στο επόμενο επίπεδο

Έλενα Παπαρίζου: Η ανάρτηση της τραγουδίστριας που ξεσήκωσε τους θαυμαστές της – video