Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης ανακαλύπτει τα ψέματα της Ιουλίας

Ο Στάθης ξεσκεπάζει όλα τα ψέματα της Ιουλίας, ή μάλλον όσα είχε κρατήσει κρυφά, και η πιθανή έκβαση της αποκάλυψής τους είναι δραματική. Οι δυο τους θα έχουν μια τεράστια διαμάχη που θα σημαδέψει και το πρώτο… καμπανάκι στη σχέση τους.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ανακαλύπτει τα ψέματα της Ιουλίας

Όλα ξεκινούν όταν ο Δημοσθένης αποφασίζει να πουλήσει τις περιουσίες του, αφήνοντας τον Στάθη άνεργο. Αυτό συντρίβει ψυχολογικά τον πρωταγωνιστή, ο οποίος είχε βασιστεί στον ξάδερφό του για την ελπίδα του.

Η Ιουλία δείχνοντας για άλλη μια φορά τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για εκείνον, θα κινηθεί κρυφά. Θα κάνει συμφωνία με τον Δημοσθένη και θα αγοράσει τα ακίνητά του. Επιπλέον, μετά την επικοινωνία μαζί του, η ταυτότητά της δεν θα αποκαλυφθεί, κρατώντας κρυφή την αγορά.

Ο Στάθης θα παραμείνει στη δουλειά νομίζοντας ότι ο ξάδερφός του δεν πούλησε ποτέ τα ακίνητα. Φυσικά, όταν μάθει την αλήθεια όλα θα τελειώσουν. Τα ψέματα της Ιουλίας θα έρθουν στο φως, όπως και ο χωρισμός τους.

Μόλις μάθει ο Καπερνάρος την αλήθεια για τα ακίνητα, θα ξεσπάσει άσχημα. Θα φωνάξει στην αγαπημένη του ότι δεν θέλει ελεημοσύνη και ότι δεν είναι προικοθήρας, όπως τον χαρακτήρισε ο Ισίδωρος… Ο χωρισμός τους θα είναι δραματικός και θα πληγώσει τρομερά και τους δύο.

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Μου έβαλε μια γαρδένια στο φουστάνι και έφαγε πολύ ξύλο»

Χάρης Ρώμας : «Πήγα σε παραλία γυμνιστών και κάποιος φώναξε “μαμά βλέπω το… μόριο του Χάρη Ρώμα”»