Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η Χρυσούλα κάνει άνω κάτω Ιουλία και Στάθη

Ο γάμος της Ιουλίας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με αποτέλεσμα ο Στάθης να βρίσκει αφορμές για να την πλησιάζει. Το μόνο που της ζητά, είναι να του πει το μεγάλο “ναι”, για να είναι ξανά μαζί.

Σε μεγάλο κίνδυνο θα βρεθούν ο Στάθης και η Ιουλία, στην γη της ελιάς, καθώς η Χρυσούλα θα αρχίσει να ανοίγει ξανά επικίνδυνα το στόμα της δεξιά κι αριστερά.
Μία τυχαία συνάντησή τους στο δρόμο, θα σταθεί η αφορμή για να ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος. Ο Στάθης θα προσεγγίσει γλυκά την Ιουλία και θα κάνει μία μεγάλη συζήτηση μαζί της, αγνοώντας πως πίσω τους βρίσκεται η Χρυσούλα, η μεγαλύτερη κουτσομπόλα της Μάνης.

Η Χρυσούλα θα φροντίσει να μάθει πρώτα για αυτή την επανασύνδεση η Αρετή. Στόχος της είναι να την κάνει να πονέσει, να την κάνει να καταλάβει πως ο αγαπημένος της Στάθης επέστρεψε στην πρώην του.

Η Χρυσούλα θα καταφέρει να φέρει σε φρικτή θέση την Ιουλία και τον Στάθη, στην γη της ελιάς. Θα καταφέρουν να μείνουν μακριά από την ίντριγκα που δημιουργείται στη Μάνη;
Η Αρετή, με τη σειρά της, θα προσεγγίσει την Εύα. Σταδιακά, όλοι θα μάθουν για αυτή την επανένωση, με αποτέλεσμα τα κουτσομπολιά στη Μάνη να παίρνουν φωτιά. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, όταν το νέο φτάσει και στον Κουράκο…

Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Ο Νικηφόρος γυρίζει την πλάτη στην Καλλιόπη

Η Δική Μας Οικογένεια spoiler: Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50