Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Κωνσταντίνος χαλάει τα σχέδιά του Δημοσθένη

Ο Δημοσθένης καταφθάνει στη Μάνη και ζητάει από τον Κωνσταντίνο να αναλάβουν δράση με το κύκλωμα. Οι δουλειές τους έχουν μείνει πίσω και δε τους παίρνει να κάνουν άλλα λάθη.

 

Μία παραίτηση σκάει σαν βόμβα στη Μάνη. Ένας από τους χαρακτήρες της σειράς, αποφασίζει να βάλει τέλος σε μία επικίνδυνη συνεργασία. Όλα ανατρέπονται και είναι ένα βήμα πριν τιναχθούν στον αέρα…

Ο Κωνσταντίνος τον υποδέχεται με χαρά και φόβο. Αναλαμβάνει αμέσως δράση, όμως σταδιακά κάτι τον ενοχλεί σε αυτή τη συνεργασία. Ο Δημοσθένης δείχνει το σκληρό κι αυταρχικό του πρόσωπο, τονίζοντας διαρκώς ποιος είναι το αφεντικό.

Ο Δημοσθένης είναι έτοιμος να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος της Μάνης. Θέλει να έχει τον έλεγχο, ώστε να μπορεί να λειτουργεί υποχθόνια, χωρίς να τον υποψιάζεται κανείς. Ο Κωνσταντίνος, όμως, χαλάει τα σχέδιά του, με την παραίτηση του στην γη της ελιάς.

Ο εγωισμός του συμβολαιογράφου πληγώνεται. Είναι δυνατόν να ανεχτεί τέτοια συμπεριφορά; Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να ανακοινώσει την παραίτησή του, στη γη της ελιάς. Βέβαια, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες.

Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις και που θα οδηγήσει αυτή η συνεργασία; Θα καταφέρει ο Κουράκος να ανακαλύψει το κύκλωμα, πριν να είναι αργά; Η αγωνία κορυφώνεται και τίποτα δεν είναι ξανά το ίδιο. Ο Δημοσθένης ήρθε στη Μάνη, για να μείνει…

Σασμός spoiler

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ εκμυστηρεύεται το μυστικό της στον Σταύρο

news

Μαρίνα Πατούλη: Έπεσε θύμα ληστείας