Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Ο Δημοσθένης κάνει τα πάντα για να καταστρέψει τον γάμο του

Οι δυο τους κάνουν όνειρα για το μέλλον και ξεκινούν τις διαδικασίες, παρά τα μικρά προβλήματα που εμφανίζονται στο δρόμο τους. Ο Δημοσθένης κάνει τα πάντα, για να αποτρέψει το μυστήριο, όμως δε τα καταφέρνει.

Ένα bachelor πάρτι έρχεται στα επόμενα επεισόδια, για να ανάψει φωτιές, στην γη της ελιάς. Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και η ευτυχία τους είναι απερίγραπτη.

Λίγο πριν τον γάμο, η Ισμήνη πραγματοποιεί μία μικρή μάζωξη στο σπίτι της, καλώντας όλες τις φίλες της. Βέβαια, έξω από αυτό μένει η Μυρτάλη, η οποία θλίβεται που δε θα παραστεί σε κάτι τόσο σημαντικό.
Η Ισμήνη πραγματοποιεί ένα bachelor πάρτι, στο οποίο η Δήμητρα δίνει ρεσιτάλ, στην γη της ελιάς. Φοράει την περούκα της Ράινα και χορεύει στον στύλο, με τα κορίτσια να την ακολουθούν. Μία σκηνή που έρχεται για να μείνει αξέχαστη!

Όσο κι αν παρακαλάει την Ισμήνη, εκείνη της έχει κλείσει την πόρτα και αρνείται να την καλέσει στον γάμο της, αλλά και στο γλέντι που ετοιμάζει σπίτι της. Έτσι, η Αντιγόνη, η Μαρίνα, η Ευτυχία, η Άννα, η Αλκμήνη, η Βασιλική, όλα τα κορίτσια της Μάνης στολίζονται για το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς!

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Η Μυρτάλη εκτός εαυτού – Βγάζει όπλο στον Αλέξη

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Το μεγάλο λάθος του Στάθη που θα τον οδηγήσει στο νοσοκομείο