Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Η Μυρτάλη εκτός εαυτού – Βγάζει όπλο στον Αλέξη

Όλα ξεκινούν, όταν οι δυο τους αποφασίζουν να κάνουν μία ρομαντική εξόρμηση. Η Μυρτάλη ανακοινώνει στον Αλέξη πως θέλει να πάνε μαζί τους σε ένα σπίτι στο βουνό, μακριά από όλους..

Μία σοκαριστική σκηνή έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Μυρτάλη αρπάζει το όπλο και ορμά στον Αλέξη, απειλώντας τον να τον σκοτώσει, στην γη της ελιάς! Όπως όλα δείχνουν, η νεαρή ηρωίδα χάνει σταδιακά το μυαλό της..
Εκείνος δέχεται, γεμάτος χαρά. Οι δυο τους κάνουν έρωτα κι έπειτα ο Αλέξης μπαίνει στο μπάνιο. Η Μυρτάλη τον κλειδώνει μέσα κι αρχίζει να του φωνάζει πως ήρθε η ώρα να πληρώσει για το κακό που της είχε κάνει τότε!

Η ηρωίδα δείχνει να το βρίσκει διασκεδαστικό, όμως ο Αλέξης έχει τρομοκρατηθεί. Η Μυρτάλη κρατά στα χέρια της ένα όπλο, το οποίο μπορεί να γίνει η αιτία για να ξεσπάσει μεγάλο σκάνδαλο, στην γη της ελιάς.
Ο Αλέξης χτυπάει την πόρτα και ουρλιάζει. Η Μυρτάλη του αναφέρει πως θα ζήσει τον ίδιο εφιάλτη που είχε ζήσει η ίδια, όταν εκείνος την είχε απαγάγει. Ο Αλέξης πανικοβάλλεται, ενώ η Μυρτάλη αρπάζει το όπλο και αρχίζει να πυροβολεί μέσα στο σπίτι!

Οι δυο τους κινδυνεύουν.. Ο Αλέξης αρχίζει να εκνευρίζεται. Θα βγουν ζωντανοί από αυτό το σπίτι; Η αγωνία κορυφώνεται!

Καλλιστεία star hellas 2022: Σταρ Ελλάς πρώην παίκτρια του Big Brother

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Ο Δημοσθένης κάνει τα πάντα για να καταστρέψει τον γάμο του