Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νέες εντάσεις έρχονται στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων

Ο Λεωνίδας και ο Δημήτρης δε θα αργήσουν να πιαστούν στα χέρια, εξαιτίας κάποιων μικρών διαφωνιών. Ο Λεωνίδας έχει επιστρέψει δυναμικά στη δουλειά του, αφήνοντας πίσω του το όνειρο του θερμοκηπίου. Το ίδιο ισχύει και για την Άννα, η οποία εργάζεται ξανά στο πλευρό του αδελφού της και της Ευτυχίας.

Ο Δημήτρης παραμένει επιστάτης στους ελαιώνες, παρά τις αντιδράσεις της οικογένειας. Οπότε, Νέες εντάσεις έρχονται στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων.

 

Η Μυρτάλη, έχοντας στα χέρια της το 51%, αποφασίζει να κάνει κάποιες αλλαγές, που θα φέρουν εντάσεις.

Ο Λεωνίδας παίρνει προαγωγή, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης να υποβιβάζεται. Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας γίνεται επιστάτης στο ελαιώνες, παίρνοντας τη θέση του Δημήτρη.

Η οργή του θα είναι τεράστια και το ξέσπασμά του θα αφορά κυρίως την Αθηνά. Εκείνη, απελπισμένη, θα απευθυνθεί στον Ιάκωβο για ακόμη μια φορά.

Τί εκπλήξεις άραγε επιφυλάσσει η συνέχεια για τον Λεωνίδα; Ο Λεωνίδας πετάει στα σύννεφα για τη νέα του θέση. Κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα μέρος των ονείρων του. Η Άννα στέκεται πίσω του, μη μπορώντας να του ευχηθεί για το μεγάλο αυτό βήμα. Θα έρθει ξανά κοντά το ζευγάρι;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην σειρά, με τον Ισίδωρο να έρχεται ολοένα και πιο κοντά με την εγγονή του, την μικρή Αγγελική

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ όσο πάει και χειροτερεύει κι έτσι αποφασίζει να μετακομίσει με τον Σταύρο και τον μικρό Πετρή!