Σασμός spoiler: Η Αργυρώ όσο πάει και χειροτερεύει κι έτσι αποφασίζει να μετακομίσει με τον Σταύρο και τον μικρό Πετρή!

Η Αργυρώ παλεύει ακόμη με τη νεφρική ανεπάρκεια και προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη για να μην ανησυχήσει τους δικούς της ανθρώπους. Ωστόσο, επειδή η κατάσταση σοβαρεύει μέρα με τη μέρα, αποφασίζει να φύγει από τα Χανιά και να επιστρέψει με τα οικογένειά της στο σπίτι που μεγάλωσε.

Η Αργυρώ όσο πάει και χειροτερεύει κι έτσι αποφασίζει να μετακομίσει με τον Σταύρο και τον μικρό Πετρή. Η Βρουλάκη έντρομη για την κατάσταση της υγείας της καταφεύγει στο πατρικό της, προκειμένου να είναι ασφαλείς ο Σταύρος και ο Πέτρος.

Από τη στιγμή που επέστρεψε στην Κρήτη, η Αργυρώ, ο Σταύρος κι ο Πετρής δεν ζουν μαζί με τη Μαρίνα. Αυτό, όμως, σύντομα θα αλλάξει. Η Αργυρώ φοβάται ότι θα πεθάνει κι έτσι σκέφτεται ότι η καλύτερη λύση είναι να μείνουν όλοι μαζί στη μητέρα της.

Στην οποιαδήποτε περίπτωση που γίνει το κακό, η Αργυρώ θα είναι σίγουρη ότι η Μαρίνα θα φροντίσει τον Σταύρο και τον Πετρή. Δε θέλει σε καμία περίπτωση να γίνουν βάρος, αλλά είναι η μοναδική λύση για να είναι όλοι υγιείς και καλά.

Η Μαρίνα δέχεται με ανοιχτές αγκάλες την κόρη της και πολύ πρόθυμα τους ανοίγει την πόρτα να μείνουν στο σπίτι τους. Η γιαγιά Ειρήνη για μία ακόμη φορά χαμογελάει αφού το σπίτι της γεμίζει ξανά. Πόσο καιρό, όμως, θα κρατήσει αυτή η χαρά;

Πώς θα αντιδράσουν οι Βρουλάκηδες όταν μάθουν τον πραγματικό λόγο που γύρισε η Αργυρώ πίσω στο σπίτι; Ο Άγγελος γνωρίζει ήδη την αλήθεια, αλλά έχει υποσχεθεί στην Αργυρώ πως δε θα αποκαλύψει κάτι. Η αλήθεια, όμως, σύντομα θα αναδυθεί και τότε μία νέα τραγωδία θα ξεκινήσει.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νέες εντάσεις έρχονται στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων

Survivor spoiler: Νέα δεδομένα… Ποια ομάδα θα κερδίσει το αποψινό έπαθλο;