Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Κωνσταντίνος και Δημοσθένης σε σύγκρουση… Ένας πόλεμος ανάμεσα τους ξεκινά φέρνοντας στο προσκήνιο ένα νέο ντόμινο ανατροπών και καταιγιστικών εξελίξεων!

Ο Κωνσταντίνος παίρνει μια πολύ σοβαρή απόφαση στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Μετά από πολύ σκέψη λέει στον Δημοσθένη πως θέλει να σταματήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την συνεργασία τους. Μπορεί η συνεργασία αυτή να αποφέρει πολλά κέρδη στον συμβολαιογράφο, όμως δείχνει πως θέλει να αλλάξει σελίδα στην ζωή του.

Ένας νέος πόλεμος ανάμεσα σε δυο ισχυρούς άνδρες της Μάνης φαίνεται πως ξεκινά στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο λόγος φυσικά για τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο, οι οποίοι όπως φαίνεται θα μας απασχολήσουν πολύ στο μέλλον. Τι θα συμβεί όμως;

Ο άνδρας του εξηγεί τους λόγους τους οποίους τον έκαναν να πάρει μια τόσο σημαντική απόφαση. Ο Κωνσταντίνος θέλει να ζήσει μια κανονική ζωή μακριά από κινδύνους και απειλές.

Η αγάπη του για την Ισμήνη είναι πολύ μεγάλη και θέλει να ζήσει με την γυναίκα που αγαπά χωρίς φόβους και άγχοι που αφορούν την δουλειά που κάνει.

Αυτή του η απόφαση φυσικά, δεν θα αρέσει καθόλου στον Δημοσθένη και έτσι οι δυο άνδρες θα κληθούν να βρεθούν αντιμέτωποι. Ένας πόλεμος ανάμεσα τους ξεκινά φέρνοντας στο προσκήνιο ένα νέο ντόμινο ανατροπών και καταιγιστικών εξελίξεων.

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός σε αναμμένα κάρβουνα… τι θα κάνει ο Μανόλης, θα τον καταδώσει;

Σασμός Spoiler: Ο Κώστας δολοφονεί τον Άγγελο, τρέχει να σωθεί και ανεβαίνει στο βουνό να κρυφτει εκεί, για να μη τον εντοπίσει κανείς