Σασμός Spoiler: Ο Κώστας δολοφονεί τον Άγγελο, τρέχει να σωθεί και ανεβαίνει στο βουνό να κρυφτει εκεί, για να μη τον εντοπίσει κανείς

Η Άσπα συνεχίζει να ζει με τον φόβο του κώστα. \

Ο Κώστας έχει κάνει ξεκάθαρο πως δε την έχει ξεπεράσει και πως την βλέπει φοβερά εγωιστικά! Θέλει να την κάνει δική του, απομακρύνοντας από κοντά της τον γιατρό.

 

Η δολοφονία του Άγγελου σκάει σαν βόμβα στην Κρήτη και ο Κώστας τρέχει να σώσει τον εαυτό του, στη σειρά Σασμός. Ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας, φροντίζει να δείξει για ακόμη μια φορά το σκληρό του πρόσωπο, αποτελειώνοντας τον γιατρό που κέρδισε την καρδιά της αγαπημένης του.

Ο Κώστας σχεδιάζει τη δολοφονία του Άγγελου, λίγο πριν τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής. Αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του, τον βρίσκει στο ιατρείο και τον σκοτώνει εν ψυχρώ.

Αμέσως, τρέχει να σωθεί. Ανεβαίνει στο βουνό και κρύβεται εκεί, για να μη τον εντοπίσει κανείς. Η Άσπα εντοπίζει τον Άγγελο αιμόφυρτο και βγάζει μία κραυγή πόνου.

Όλοι είναι σίγουροι πως υπεύθυνος για αυτό είναι ο Μαθιός, γεγονός που επιτρέπει στον Κώστα να κερδίσει χρόνο και παραμείνει κρυμμένος στο βουνό.

Οι αρχές συλλαμβάνουν τον Μαθιό και ο παραμυθένιος γάμος της Βασιλικής, καταστρέφεται μέσα σε μία στιγμή.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Κωνσταντίνος και Δημοσθένης σε σύγκρουση… Ένας πόλεμος ανάμεσα τους ξεκινά φέρνοντας στο προσκήνιο ένα νέο ντόμινο ανατροπών και καταιγιστικών εξελίξεων!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ευτυχία σε άσχημη θέση – Ο Κουράκος ψάχνει το πτώμα του Ανέστη