Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Βασιλική σε κίνδυνο ακόμη και μετά τη νοσηλεία της!

Η Γη Της Ελιάς

Μετά τις επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της, η Βασιλική αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να διασφαλίσει την ασφάλεια τη δική της, αλλά και του μωρού της, στη «Γη της Ελιάς». Τέλος καλό, όλα καλά;

 

Η Βασιλική βρίσκεται σε κίνδυνο ακόμη και μετά τη νοσηλεία της. Θα πρέπει να προσέχει πάρα πολύ τις κινήσεις της, αφού ο γιατρός την προειδοποίησε ότι θα έχει μία δύσκολη εγκυμοσύνη.

Οι οδηγίες του γιατρού ήταν συγκεκριμένες, μέχρι να γεννήσει η Βασιλική θα πρέπει να κάθεται στο κρεβάτι.

Δεν πρέπει να κουράζεται και να μην κάνει πολλές κινήσεις. Αυτή η κατάσταση προβληματίζει πάρα πολύ τη Βασιλική με την ίδια και τον Φίλιππο να αρχίζουν να ανησυχούν για το μωρό στη «Γη της Ελιάς».

Την ίδια στιγμή, η νεαρή κοπέλα βρίσκεται σε μία πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού οι γονείς της τής έχουν γυρίσει την πλάτη. Μετά τον κρυφό γάμο και τα πολλαπλά μυστικά, η Αρετή κι ο Στάθης είπαν βαριές κουβέντες στην κόρη τους.

Μόνο η Χάιδω έχει μείνει να φροντίζει την Βασιλική. Η κακή ψυχολογική κατάσταση θα επηρεάσει σημαντικά την υγεία της εγκυμονούσας και δεν είναι απίθανο να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στην κύησή της.

Ο Φίλιππος θα είναι δίπλα της σε κάθε βήμα και σε κάθε δυσκολία.

Το ζευγάρι έχει ακόμη να περάσει πολλά. Ο κίνδυνος της Βασιλικής και του μωρού, όμως θα υποχωρήσει ή θα τους ταλανίζει μέχρι και την τελευταία στιγμή;

Survivor 29/01 spoiler: Η Κόκκινη ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Φάρμα spoiler: Επιστρέφει στην Φάρμα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης;