Survivor 29/01 spoiler: Η Κόκκινη ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Μπλε ή κόκκινη; Διάσημοι ή Μαχητές; Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο spoiler για την ομάδα που κερδίζει Την 1η ασυλία.

 

Είναι πλέον γνωστό και δεδομένο. ΟΙ γρήγοροι στίβοι μάχης έχουν συγκεκριμένο φαβορί και αυτό είναι οι κόκκινη ομάδα. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως το θέμα είναι πως είναι πιο γρήγοροι οι Διάσημοι. Το πιστεύουν όμως περισσότερο όταν έχουν να τρέξουν και κάπου να πατήσουν στο τέλος.

Το άλλο δεδομένο είναι πως όλοι μαζί συνεργάζονται πολύ καλά. Παρότι επικοινωνιακά δεν το έχουν στην καλύβα, στο στίβο μάχης όλα πάνε δεξιά για τους κόκκινους όταν πρέπει να συνεργαστούν. Αυτός ήταν και ο λόγος που παίξαμε έτσι στην εκτίμησή μας για το ποια ομάδα κερδίσει την πρώτη ασυλία.

 

Προς τι όλος αυτός ο πρόλογος; Αλλάζει κάτι σε ότι αφορά το τελικό αποτέλεσμα; Ασφαλώς και όχι.

Μιλήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και μας επιβεβαίωσε. Εκτός του ότι μας είπε πως ο καιρός εκεί είναι… καυτός πλέον και έχει καύσωνα και αφόρητη ζέστη, μας είπε και το οριστικό survivor spoiler. Η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία.

Οι μπλε θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού και θα πρέπει να υποδείξουν κάποιο παίκτη προς αποχώρηση. Γενικώς δείχνουν πως έχει αρχίσει μια διάσπαση στο μπλε στρατόπεδο. Πάντως για μία ακόμα φορά έχει αξία η ανάλυση που έχει γίνει, απλώς βλέποντας τον τελικό στόχο.

Να τα λέμε κι αυτά. Sportime είσαι.

Οι εντάσεις και ταραχές συνεχίζουν να έχουν την τιμητική τους στις δύο καλύβες

Η Γη Της Ελιάς spoiler

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Ιουλία αρχίζει να ερωτεύεται τον Γιώργη!

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Βασιλική σε κίνδυνο ακόμη και μετά τη νοσηλεία της!