Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η κρυφή συμμαχία Ιουλίας και Δημοσθένη

Η Ιουλία και ο Δημοσθένης προφανώς πρόκειται να κλείσουν μια συμφωνία για την οποία θα συζητηθεί αρκετά στην γη της ελιάς. Για άλλη μια φορά ο Στάθης βρίσκεται στο επίκεντρο, κρεμασμένος από μια κλωστή, έτοιμος να χάσει τα πάντα.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η κρυφή συμμαχία Ιουλίας και Δημοσθένη

Η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο όταν ο Δημοσθένης αποφασίζει να πουλήσει τους ελαιώνες του. Δεν τον νοιάζει που ο ξάδερφός του Στάθης θα μείνει χωρίς δουλειά. Η Ιουλία βλέπει τον αγαπημένο της να καταρρέει και να τρέμει στη σκέψη ότι θα μείνει μόνος και αβοήθητος, χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο.

Όσο κι αν προσπαθεί ο Στάθης να πείσει τον Δημοσθένη, είναι πεισματάρης! Θέλει να προχωρήσει σε αυτή την πώληση, ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Για να τον σταματήσει, η Ιουλία του ζητά να μιλήσουν κρυφά, μακριά από τον Στάθη.

Τον κοιτάζει στα μάτια και του λέει ότι θα αγοράσει τα κτήματά του, με την προϋπόθεση ότι ο Στάθης δεν χάσει τη δουλειά του. Δίνουν τα χέρια και ο Στάθης ζει στο σκοτάδι της αβεβαιότητας. Η Ιουλία και ο Δημοσθένης γίνονται συνάδελφοι, πίσω από την πλάτη του Καπερνάρου.

Πώς θα αντιδράσει όταν μάθει ότι η μέλλουσα γυναίκα του έκανε μια τέτοια αγορά για να τον… σώσει;

Μπερίλ ΜακΚίσικ: Εριξε το instagram με τις φωτογραφίες της

Αλβίνα Τσαρένκο: Η σοκαριστική ανάρτηση της πρώην του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς (φωτογραφια)