Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η εκδίκηση για την χυλόπιτα και η νέα ληστεία!

Η Ειρήνη απτόητη δείχνει το ερωτικό της ενδιαφέρον στον Φίλιππο και μάλιστα μπροστά στα μάτια της Βασιλικής, φέρνοντας τον σε αμήχανη θέση.
Στο μεταξύ, η Αρετή συνεχίζει την “καλοσυνάτη προσέγγιση” και πήγαινε σπιτική πίτα στον Κουράκο για να τον καλοπιάσει και λίγο αργότερα περνάει και από το σπίτι του Δημοσθένη, όπου εκεί θα δούμε για πρώτη φορά μια άλλη Αρετή. Ενώ την ίδια ώρα ο Δημοσθένης με τον Κωνσταντίνο οργανώνουν μία ληστεία.

Παράλληλα η κόρη του Δημοσθένη, η Ειρήνη, αντιγράφει  τον πατέρα της και μπαίνει σε έναν κατάστημα και σουφρώνει ένα αντικειμενικό πολύ μικρής αξίας. Η Ειρήνη δεν το βάζει κάτω και κάνει ακόμα μια ερωτική επίθεση στον Φίλιππο, κι εκείνος στην προσπάθεια του να απαλλαγεί μια και καλή, την προσβάλει Εκείνη, πεισμώνει και αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Τί έχει να περιμένει ο Φίλιππος απο την Ειρήνη άραγε;

Την ίδια στιγμή, οι Βρεττάκοι και η Αθηνά θυμώνουν με την απαίτηση της Μυρτάλης να γίνει συνέλευση. Μάλιστα η Ιουλία συγκρούεται μαζί της και για πρώτη φορά γίνεται σκληρή απέναντι της. Στη συγκέντρωση του Ισίδωρου, ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας κάνει τα πάντα για να πλησιάσει την Αθηνά, όμως εκείνη δεν μπορεί να τον κοιτάξει με συμπάθεια.
 Η Γη Της Ελιάς

Βάνα Μπάρμπα: “Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη από μένα.Όταν βγήκε η Κορινθίου που ήταν ένα αστέρι, λέω “αμάν, πάει … Κάηκα”! – βίντεο

Μαύρο ρόδο spoiler: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η αποκάλυψη της Αλεξίας βγαίνει αληθινή!