Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Κι άλλος μνηστήρας για την Ευτυχία! Σοκ για Κουράκο

Η Ευτυχία, στην προσπάθειά της να ξεπεράσει τον Κουράκο, αποφασίζει να κάνει ένα βήμα με τον άνθρωπο που της δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο αστυνόμος, όσο κι αν δείχνει πως δεν ενοχλείται, τόσο εκνευρίζεται με τα ραντεβουδάκια αυτά! Η Μαργαρίτα έχει βαλθεί να φέρει πιο κοντά την Ευτυχία με τον Στράτο, με αποτέλεσμα ο Κουράκος να γίνεται έξαλλος. Στόχος της Μαργαρίτας είναι να φτιάξει το μέλλον του κοριτσιού, που έχει περάσει τα πάνδεινα στη ζωή του.

Όσο οι μέρες περνούν, το ειδύλλιο φουντώνει. Βέβαια, η Ευτυχία δεν περνά και τόσο καλά. Η Μαργαρίτα πιστεύει πως κατάφερε να ενώσει το ζευγάρι αυτό, δίχως, όμως, να γνωρίζει την πραγματικότητα. Ο Κουράκος τρελαίνεται με τον Στράτο, στην γη της ελιάς. Η ζήλια του γίνεται ορατή, μέσα από τα έντονα ξεσπάσματά του. Η Ευτυχία τρέμει στην ιδέα πως εάν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά, όλοι θα καταλάβουν πως κάτι τρέχει.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Στράτο και ποια στάση θα κρατήσει ο Κουράκος; Θα καταλάβει η Μαργαρίτα πως το προξενιό αυτό έπεσε ολοκληρωτικά στο κενό;

Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Η αυτοκτονία και το σχέδιο της Καλλιόπης που διαλύεται

Ζώδια: Τα 3 πιο τυχερά ζώδια του 2023