Βάνα Μπάρμπα: “Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη από μένα.Όταν βγήκε η Κορινθίου που ήταν ένα αστέρι, λέω “αμάν, πάει … Κάηκα”! – βίντεο

Η αγαπημένη ηθοποιός, Βάνα Μπάρμπα, μίλησε για τον γυναικείο ανταγωνισμό στη δουλειά και στη ζωή της ενώ επίσης είπε πως όταν βγήκε η Μαρία Κορινθίου νόμιζε ότι καταστράφηκε.

“Οι γυναίκες είναι πάντα ανταγωνιστικές”, λέει η Βάνα Μπάρμπα
“Έτυχε η γυναικεία συνεργασία να κάτσει σε σας και να είναι καλή. Αυτά είναι μπούρδες. Οι γυναίκες είναι πάντα ανταγωνιστικές από την φύση τους. Πάντα. Δηλαδή μην κοιτάς εγώ τώρα που μεγάλωσα και βλέπω τα κορίτσια με αγάπη, ας ήμουν στην ηλικία τους και θα σου ‘λεγα εγώ! Θα καθόμουν πλάι στην Ντορέττα έτσι άνετα; Απλά τώρα είμαι σε μια άλλη ηλικία, έχω κάνει τον κύκλο μου και είμαι άνετη» είπε η Βάνα Μπάρμπα.

«Παλαιότερα δεν υπήρχε κανείς στα τραπέζια που καθόμουν. Το γυναικείο φύλο έφευγε! Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη από μένα οπότε… Το είχα λύσει. Μόλις έμπαινα σε ένα τραπέζι, έφευγαν όλοι και έμενα μόνη με δυο τρεις άντρες. Όταν, όμως, μεγάλωσα και άρχισα να βλέπω ωραιότερες από εμένα, γιατί αυτή είναι η ζωή, να ανοίξει η γη να τις καταπιεί ήθελα! Δεν τις άντεχα» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Όταν βγήκε η Κορινθίου που ήταν ένα αστέρι, λέω «αμάν, πάει πια! Κάηκα»! Την οποία Μαρία την αγαπάω και είναι εξαιρετικό πλάσμα. Είμαστε και οι δυο αγαπημένες πολύ. Όταν πρωτοβγήκε με είχε πιάσει η καρδιά μου! Λέω πάει, καταστράφηκα».

Κατερίνα Λιόλιου: H εμφάνιση της που ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ τα social – φωτογραφία

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η εκδίκηση για την χυλόπιτα και η νέα ληστεία!