Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η διαμάχη που θα φέρει διχασμό στην σειρά!

Οργή αρχίζει και κατακλύζει τον Κουράκο όταν μάθει ότι ο Ιάκωβος φιλοξενεί τον Στάθη αφότου τον πέταξε η γυναίκα του από το σπίτι. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι δίνει στέγη σε αυτόν τον άνθρωπο που πριν λίγο καιρό διεκδικούσε τη γυναίκα του. Ο Κουράκος γίνεται έξαλλος με τον Ιάκωβο, και σύντομα μία έντονη διαμάχη θα τους φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Τι εξόργισε τον Κουράκο και γιατί τα βάζει με τον αδερφό της γυναίκας του;

Η Γη της Ελιάς

Ο Στάθης πολιορκούσε ανοιχτά την Ιουλία προτού βέβαια τον παρατήσει για τον Κουράκο και προχωρήσει μπροστά. Μπορεί να έχει προχωρήσει κι εκείνος με την Εύα κάνοντας μία νέα αρχή, αλλά η Ιουλία αποτελεί το μεγάλο του απωθημένο.

Ο Κουράκος μένει άφωνος, λοιπόν, με την απόφαση του Ιάκωβου, και αποφασίζει να μην κρύψει την οργή του. Σύντομα οι δυο τους θα έρθουν σε μία έντονη αντιπαράθεση και θα συγκρουστούν.

Βέβαια, ο Κουράκος δε θα περιοριστεί μόνο στη σύγκρουση με τον Ιάκωβο, αλλά θα έρθει σε αντιπαράθεση και με τον Στάθη.

Την πρώτη κίνηση θα κάνει ο Καπερνάρος, ο οποίος αφού αντιληφθεί τη δυσαρέσκεια του Κουράκου θα πάει στο αστυνομικό τμήμα για ένα ξεκαθάρισμα. Οι δυο τους δε θα αργήσουν να διαφωνήσουν και οριακά θα πιαστούν στα χέρια!

Η σέξι 55άρα Μάγκυ Χαραλαμπίδου ξάπλωσε και μας τα αποκάλυψε όλα – video

Ζώδια – Σχέσεις: Τα 6 ζώδια που προτιμούν τo σεξ από τη σχέση