Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Η Αποπλάνηση του Φίλλιπου και η παγίδα της Βαγγελιώς!

Ο εφιάλτης ζωντανεύει ξανά για την Αθηνά, με την Βαγγελιώ να μην την έχει ξεχάσει, παρά την αποφυλάκιση της. Μπορεί η Αθηνά να βρίσκει σιγά σιγά την ηρεμία της, μακριά από τα σίδερα της φυλακής, όμως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, κάτι για το οποίο έχει φροντίσει η Βαγγελιώ! Ενώ από την άλλη, η νεαρή Ειρήνη έρχεται στη Μάνη κι είναι αποφασισμένη να κάνει χαμό. Η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας είναι ατίθαση και αντιδραστική, δεν πηγαίνει στο σχολείο και δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Δεν έχει την καλύτερη σχέση με τους γονείς της και ζηλεύει αφόρητα τον αδερφό της. Η ξαδέρφη της Βασιλικής καταφθάνει, αλλά αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στον γάμο της με τον Φίλιππο.

Η Βαγγελιώ τώρα διαμηνύει στις συγκρατούμενες της ότι η Αθηνά δεν ξεμπέρδεψε έτσι εύκολα μαζί της και πως θα βρει έναν τρόπο να την ‘κανονίσει’ παρά το ότι κατάφερε να βγει από τη φυλακή. Μάλιστα μια από τις επόμενες κινήσεις της περιλαμβάνει και την Αριστέα, την οποία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στην παγίδα που ετοιμάζει.
Η Ασπασία κι ο Δημοσθένης ντρέπονται τόσο για την συμπεριφορά της και γι’ αυτόν τον λόγο λένε ψέματα στους γύρω τους ότι είναι στο πρώτο έτος του Πανεπιστημίου. Ωστόσο, η κατάσταση θα ξεφύγει όταν φτάνει η 17χρονη στην Αερόπολη. Αφού έρθει σε σύγκρουση με τους γονείς της, θα βάλει σε κίνδυνο τον γάμο της ξαδέρφης της. Όταν η Ειρήνη συναντά τον Φίλιππο στη «Γη της Ελιάς» αμέσως του την πέφτει φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση, που η μικρή ξαδέρφη της Βασιλικής του ρίχνεται. Η Ειρήνη τον διεκδικεί ανοιχτά και με κάθε τρόπο θέλει να τον κάνει δικό της. Ο Φίλιππος απευθύνεται στη μητέρα του, αφού δεν μπορεί να το πει στη Βασιλική για να μην την ταράξει. Η Χάιδω τον διαβεβαιώνει ότι θα την κανονίσει η ίδια και να μείνει ήσυχος. Ποιο θα είναι το επόμενο σχέδιο της Ειρήνης;

Η Βαγγελιώ θελει να βγάλει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από την Αθηνά, η οποία όμως έχει δεχτεί πολλούς εκβιασμούς στη ζωή της και πλέον ξέρει πως να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις. Αυτή τη φορά όμως η Βαγγελιώ είναι έτοιμη για όλα και εφόσον η κατάσταση δεν πάρει την τροπή που επιθυμεί, στην Γη της Ελιάς, δεν θα διστάσει να πάει ένα βήμα παρακάτω, βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή της Αθηνάς.

Πάμελα Άντερσον: Ποζάρει με τα πόδια πάνω και… τρελαίνει τους πάντες – φωτογραφία

Αγγελική Ηλιάδη: Η αξέχαστη καuτή εμφάνιση μόνο με εσώρουχα που μας έστειλε νοσοκομείο – φωτογραφία