Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Πυροβολούν τον Στάθη Θανάσιμα!

Ο Στάθης, από τη στιγμή που βρέθηκε μπροστά στην απαγωγή ενός ανήλικου αγοριού, και δεν αντέδρασε, αισθάνεται τρομερές τύψεις και ενοχές. Μάλιστα, αποφασίζει να βρει το άτυχο παιδί και να ξεσκεπάσει ο ίδιος τον αδίστακτο απαγωγέα ανηλίκων, τον Ρουφουλέα.

Oπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Στάθης αγνοεί επιδεικτικά τη συμβουλή του αστυνόμου Κουράκου και συνεχίζει να παρακολουθεί το κύκλωμα απαγω‐ γέων ανηλίκων. Μάλιστα, περιμένει για ώρες στην παιδική χαρά και προσπαθεί να αποκτήσει επαφές με τους δράστες. Όμως, ο απαγωγέας είναι ένα βήμα μπροστά και τον προσκαλεί να μιλήσουν, με σκοπό, όμως, να τον βγάλει από τη μέση.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία έχει υπό στενή παρακολούθηση τον Ρουφουλέα και ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας δίνει εντολή να στηθεί μία επιχείρηση αιφνιδιασμού, αγνοώντας πως ο Στάθης έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο προκειμένου να εντοπίσει το μικρό αγόρι. Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Στάθης αυτονομείται και, με την απειλή όπλου, απαιτεί από τον Ρουφουλέα να του δώσει πίσω το μικρό αγόρι. Η κατάσταση, όμως, δεν αργεί να ξεφύγει από τον έλεγχό του. Εμφανίζεται ένα τσιράκι του απαγωγέα και πυροβολεί τον Στάθη. Την ίδια στιγμή φτάνει η Αστυνομία και ένας από τους αστυνομικούς μπαίνει αμέσως στη μέση για να προστατεύσει τον Στάθη.

Ωστόσο, η σφαίρα έχει βρει τον άντρα στον ώμο και αιμορραγεί. Αμέσως, μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου του δίνονται οι πρώτες βοήθειες. Όλοι ενημερώνονται για το περιστατικό και ανησυχούν, αλλά οι γιατροί τους καθησυχάζουν πως το τραύμα του είναι ελαφρύ. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ειρήνη, η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας, γοητεύεται ιδιαίτερα από τον Φίλιππο και τον φλερτάρει έντονα. Ωστόσο, όταν εκείνος, προκειμένου να απαλλαγεί από αυτήν, την προσβάλλει άσχημα, τότε η Ειρήνη αποφασίζει να τον εκδικηθεί.

Αρχικά, λέει στην Αρετή πως ο Φίλιππος τη γλυκοκοιτάζει και στη συνέχεια πηγαίνει στον αστυνόμο Κουράκο και τον κατηγορεί για βιασμό. Ο Γιώργης γνωρίζοντας καλά τον νεαρό άντρα και όσα έχουν προηγηθεί με την Κατερίνα – και όχι μόνο- κρατάει επιφυλακτική στάση και υπόσχεται να το ερευνήσει.

Σάλος στο Κατάρ: Αγγλίδα οπαδός έδειξε το στήθoς της στο γήπεδο – βιντεο

Πάολα: Η αξέχαστη εμφάνιση χωρίς εσώρουxο που προκάλεσε εγκεφαλικά