Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Φταίει για τον χωρισμό της

Μετά την επιστροφή της από τις φυλακές, η Ιουλία τρέχει στο πλευρό της, για να την στηρίξει στη νέα της ζωή, η Αθηνά καταφέρνει με τον τρόπο της να διχάζει την Ιουλία απέναντι στον Κουράκο. Οι δυο τους γίνονται δύο πολύ καλές φίλες και μιλούν για όσα τις απασχολούν. Στο επίκεντρο των συζητήσεών τους βρίσκονται η Μυρτάλη, αλλά και ο Γιώργης Κουράκος, ο σύζυγος της Ιουλίας.

Η Ιουλία λυγίζει και περιγράφει στην Αθηνά πως είναι ερωτευμένη με τον Στάθη. Της αναλύει πως δε τον έχει ξεπεράσει, πως οι δυο τους συναντιούνται τυχαία και πως το πάθος τους φουντώνει. Η Αθηνά, βλέποντας την καλή της φίλη να υποφέρει, την συμβουλεύει κάτι που δε θα περίμενε κανείς: Να ξεχάσει τον Κουράκο και να στρέψει την προσοχή της στον Στάθη Καπερνάρο!

Η Ιουλία μένει άναυδη: πώς είναι δυνατόν η Αθηνά να την συμβουλεύει να χωρίσει τον Κουράκο, στην γη της ελιάς; Μέσα της μετανιώνει που εξομολογήθηκε τον μεγάλο της έρωτα για εκείνον. Βέβαια, γνωρίζει πως η Αθηνά έχει δίκιο.. Δε μπορεί να είναι σε έναν γάμο που δεν αντέχει. Η άρνηση της Ιουλίας να προχωρήσει σε εξωσωματική, ενοχλεί ιδιαίτερα τον Γιώργη. Ο ίδιος πιστεύει πως μόνο ένα παιδί θα μπορέσει να σώσει αυτό που έχουν. Εάν το παιδί αυτό δεν έρθει, τότε ο γάμος τους είναι καταδικασμένος.

Έξαλλος ο Σάκης Αρναούτογλου: “Δεν ανέχομαι ρατσιστικά σχόλια στη σελίδα μου, θα διαγράφονται αμέσως”

Επιστημονικά τεκμηριωμένοι τρόποι για να γίνεις πιο ελκυστικός