Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φωτιά στα σεντόνια της Δήμητρας με νέο έρωτα

Στον τρίτο πολύ αναμενόμενο κύκλο της σειράς, ένας νέος παράνομος έρωτας θα ανθίσει στη Μάνη, δημιουργώντας πολύπλοκες καταστάσεις για τους χαρακτήρες. Το κλίμα δεν θα είναι καθόλου εύκολο ούτε για τον αστυνόμο Κουράκο, ούτε για την Δήμητρα.

Όπως είδαμε στο τέλος του προηγούμενου κύκλου, και ο Κουράκος και η Δήμητρα βρίσκονται σε μια ευαίσθητη περίοδο στις προσωπικές τους ζωές. Ο Κουράκος αντιμετωπίζει την αποτυχημένη προσπάθειά του να παντρευτεί την Ευτυχία, ενώ η Δήμητρα ανακαλύπτει ότι ο Ορέστης κρατάει την καρδιά του Κίμωνα.

Όλα αυτά τους φέρνουν πιο κοντά, και από φίλοι καταλήγουν… χωρισμένοι και βαθιά πληγωμένοι στον τρίτο κύκλο. Ο Κουράκος και η Δήμητρα αποφασίζουν να βγουν για ποτό, αλλά, καθώς πίνουν πολύ, καταλήγουν στο κρεβάτι και κάνουν έρωτα, παρά το γεγονός ότι ο Ορέστης είναι πλέον ο καλύτερος φίλος τους.

Αν και αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία το τι συνέβη και να το συζητήσουν ανοιχτά, ο Ορέστης αποτελεί ένα μεγάλο εμπόδιο στην κατάσταση, καθώς είναι πλέον ένας από τα πιο κοντινά άτομα του Κουράκου, λόγω της στήριξής του στο θέμα της Ευτυχίας.

Παρά τον κρυφό δεσμό που αναπτύσσουν, δεν θα αργήσει η στιγμή που όλα θα φανερωθούν. Πώς θα αντιδράσει οι περίγυρό τους; Θα ακολουθήσει χαμός…

Νίνο: Αυτή είναι η σπάνια ασθένεια που πάσχει και η κατάσταση του σήμερα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει γυμνή και αναφέρεται στα καλοντυμένα ψέματα