Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Έτσι θα μας εγκαταλείψει ο Σωκράτης;

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Αποστόλης Τότσικας δεν ήρθε στη σειρά, για να μείνει. Ήρθε σαν guest, με το συμβόλαιο να μιλά για συγκεκριμένα επεισόδια. Αυτό σημαίνει πως ο Σωκράτης θα αποχωρήσει σύντομα από την Αρεόπολη, αλλά και από τις ζωές των πρωταγωνιστών. Δύσκολες μέρες έρχονται για τον Σωκράτη Δρακόπουλο. Μετά την ανακάλυψη πως έχει παιδί, όλα άλλαξαν στη ζωή του. Η οικογένεια Βρεττάκου βρίσκεται σε πανικό, όσο εκείνος αναζητά τρόπους, για να πάρει το παιδί μακριά.

Λίγο πριν φύγει μόνιμα στο εξωτερικό, θα κάνει μία μεγάλη συζήτηση με την Αντιγόνη. Εκείνη θα του ζητήσει συγγνώμη και θα τον ικετεύσει να λογικευτεί. Το παιδί αυτό θα κινδυνεύσει ψυχολογικά, εάν αλλάξει ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη. Άλλωστε, μετά τον θάνατο της Φανής, τίποτα δεν είναι το ίδιο για την μικρή Αγγελική. Η αλλαγή ενός ακόμη περιβάλλοντος, θα της στοιχήσει. Μπορεί ο Σωκράτης Δρακόπουλος να εξοργιστεί και να αρχίσει τις απειλές στην οικογένεια Βρεττάκου, όμως στη συνέχεια θα λογικευτεί και θα κάνει ένα βήμα πίσω. Στόχος του είναι η φροντίδα του παιδιού. Εάν αποκαλυφθεί η αλήθεια, το τραύμα για την μικρή Αγγελική θα είναι τεράστιο.

Έτσι, ο Σωκράτης θα κάνει μία καλή συμφωνία με τους Βρεττάκους και θα φύγει από τη Μάνη. Όλοι θα βάλουν ψηλά την ψυχική υγεία της μικρής. Ο Σωκράτης θα αφήσει πίσω του την Αλκμήνη και την Αρεόπολη. Θα φύγει οριστικά από την Ελλάδα, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή για το παιδί. Τι συμφωνία θα γίνει με τους Βρεττάκους και πως θα κρατήσει επικοινωνία με το παιδί του; Όλα ανατρέπονται στη συνέχεια!Η Γη Της Ελιάς »

Έρωτας Φυγάς spoiler: ΣΟΚ! Το μωρό της Αλεξάνδρας στο νοσοκομείο

Παγιδευμένοι spoiler: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Παραιτείται ο Δημήτρης!