Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Χαμός! Ο Δημοσθένης μαθαίνει την αλήθεια για την Ειρήνη

Το τεστ DNA θα βγει και όλα θα ανατραπούν. Η Ειρήνη είναι καρπός του παράνομου έρωτα της Ασπασίας με τον σύζυγο της Χάιδως. Μόλις αυτή η είδηση μαθευτεί, θα σκάσει σαν βόμβα στην Αρεόπολη.
Έξαλλος θα γίνει ο Δημοσθένης με μία αποκάλυψη που θα του αλλάξει τη ζωή, στην γη της ελιάς. Η Ασπασία και η Χάιδω παλεύουν να βρουν εάν η νεαρή Ειρήνη είναι τελικά μια Καπερνάρου ή μια Στεφανέα..

Στην αρχή, το μυστικό αυτό θα το ξέρουν μόνο η Ασπασία και η Χάιδω. Βέβαια, όπως γνωρίζουμε ως τώρα στην αγαπημένη μας σειρά, τίποτε δε μένει κρυφό για πάντα… Ο Δημοσθένης δε θα αργήσει να μάθει την φρικτή αλήθεια, με αποτέλεσμα το ξέσπασμά του να είναι μεγάλο, στην γη της ελιάς.

Ο Δημοσθένης δε θα δεχτεί εύκολα πως η Ειρήνη δεν είναι κόρη του. Το ίδιο θα συμβεί και από την πλευρά της Ειρήνης. Μένει να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα σχέδιά του και πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση πατέρα – κόρης, στα επόμενα επεισόδια..
Το παρελθόν της Ασπασίας θα έρθει στο φως. Η παράνομη σχέση της θα σχολιαστεί σε όλη την Αρεόπολη. Η Χάιδω δε θα αντέξει το σκάνδαλο και θα αποσυρθεί από αυτή την ιστορία. Η Ασπασία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις πράξεις του παρελθόντος της.
Η Γη Της Ελιάς

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Ο Χρήστος οργισμένος τον διώχνει από το μαγαζί

Έρωτας Φυγάς spoiler: Η Ευγενία μαθαίνει το παρελθόν του Μάρκου