Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ετοιμάζεται να δραπετεύσει από την κόλαση που ζει

Η περιουσία της Μυρτάλη Βρεττάκου κρέμεται από μια πολύ λεπτή κλωστή, στη γη της ελιάς. Όλα στη ζωή της αλλάζουν ριζικά από τη μια μέρα στην άλλη. Ο Αλέξης απειλεί τη ζωή της και την κακομεταχειρίζεται, με αποτέλεσμα να αναζητά τρόπους διαφυγής.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ετοιμάζεται να δραπετεύσει από την κόλαση που ζει

Για να καταφέρει να δραπετεύσει μακριά, πουλά όλες τις μετοχές της και τα περιουσιακά της στοιχεία. Στόχος της είναι να έχει αρκετά χρήματα στα χέρια της για να κάνει μια νέα ζωή στο εξωτερικό, μακριά από όλους.

Παρόλο που η οικογένειά της προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο, εκείνη δεν ακούει και δεν αποκαλύπτει τίποτα σε κανέναν. Έτσι ξεκινούν οι διαδικασίες και όλοι βρίσκονται σε μεγάλη αγωνία. Ποιος θα πάρει την περιουσία της Μυρτάλης και τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς;

Όπως όλα δείχνουν, ο Ισίδωρος και ο Μάνος αγοράζουν τις μετοχές της, αλλά δεν τις κρατούν για τον εαυτό τους. Αντίθετα, τα δίνουν στην Αθηνά, που τα είχε δώσει στο παρελθόν στη Μυρτάλη. Έτσι, η Αθηνά παίρνει πίσω ό,τι είχε από το ελαιοτριβείο και αναπνέει ξανά. Η περιουσία μοιράζεται δίκαια και η Μυρτάλη ετοιμάζεται να ταξιδέψει μακριά.

Αυτή η γιαγιά πέθανε μετά από 67 χρόνια γάμου – Όταν ο σύζυγός της ανοίγει έναν παλιό τηλεφωνικό κατάλογο, ανακαλύπτει κάτι συγκλονιστικό!

Λευτέρης Πανταζής: «Έβγαλα από την κολόνια 9 εκατομμύρια μέσα σε τέσσερις μήνες» (VIDEO)