Η Γη Της Ελιάς spoiler: Όλος της ο κόσμος διαλύεται, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα… τους συλλαμβάνει ο Κουράκος

Το μυαλό της πηγαίνει αμέσως στον Αλέξη, στον άνθρωπο που τους είδε τελευταία μαζί να φιλιούνται. Η Μυρτάλη μπαίνει στο σπίτι κι εντοπίζει τον Νικήτα νεκρό. Ο αγαπημένος της βρίσκεται πνιγμένος, μέσα σε μία μεγάλη λίμνη αίματος.

 

Η Μαργαρίτα δε μπορεί να διανοηθεί πως ο γιος της είναι ικανός για κάτι τέτοιο. Τρέμει στην ιδέα πως οι εμμονές του τον “λύγισαν” ξανά. Ο Κουράκος παίρνει κατάθεση από την Μυρτάλη, η οποία κατηγορεί ανοιχτά την Μαργαρίτα και τον Αλέξη. Ο Κουράκος, ακούγοντας προσεκτικά τα λόγια της, αποφασίζει να καλέσει στο τμήμα την Μαργαρίτα και τον Αλέξη, απειλώντας πως θα τους συλλάβει, εάν εκείνοι δεν εμφανιστούν! Η Μαργαρίτα παίρνει τον γιο της και καταθέτουν για τον θάνατο του Νικήτα, δηλώνοντας πως δε γνωρίζουν τίποτα.

Ο Αλέξης είναι μαγκωμένος, είναι διστακτικός, όμως καταφέρνει να πείσει τον αστυνόμο. Οι έρευνες επικεντρώνονται αλλού, ενώ συνδυάζονται λανθασμένα με τις συνεχόμενες επιθέσεις που πραγματοποιούνται τελευταία στη Μάνη. Ο Κουράκος παρηγορεί την Μαργαρίτα και τον Αλέξη, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλό του πως όλα είναι πιθανά, στην γη της ελιάς. Ο Αλέξης ετοιμάζεται να ταξιδέψει ως τη Θεσσαλονίκη για την κηδεία, η Μαργαρίτα, όμως, του απαγορεύει να βγει από το σπίτι!

Μητέρα και γιος έρχονται ξανά σε τεράστια ρήξη. Θα καταφέρει ο Αλέξης να ρίξει κι αυτή τη φορά στάχτη στα μάτια όλων;

MasterChef: Διάσημος μάγειρας του ριάλιτι , ζευγάρι με την εκρηκτική Βάσω Βιλέγκας (ΦΩΤΟ)

Ήλιος spoiler: Ο Μάνος προσπαθεί να δολοφονήσει τον Αχιλλέα