Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος: Αυτός είναι ο εγκληματίας που θα αντιμετωπίσει η Δήμητρα

Όλα αρχίζουν από την ένοπλη επίθεση που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος. Ο αστυνόμος Κουράκος ενημερώνεται για το συμβάν και αμέσως φτάνει στο σημείο για να ξεκινήσει τις έρευνες. Όσο κι αν ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να αποκρύψει την αλήθεια, οι αρχές ερευνούν την υπόθεση, σίγουροι πως κάποιο βρώμικο, επικίνδυνο παιχνίδι κρύβεται πίσω από τον πυροβολισμό του.

Η Δήμητρα και ο Κουράκος ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να ξεσκεπάσουν όσους βρίσκονται πίσω από το παράνομο κύκλωμα. Σιγά-σιγά και μεθοδικά, οι έρευνες τους θα τους οδηγήσουν στον Δημοσθένη, αλλά και στον γιο του, τον Κίμωνα.

Όπως φαίνεται ο Κίμωνας έχει χωθεί για τα καλά στη μαφία, γεγονός που θα σοκάρει την υπαστυνόμο Δήμητρα. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Κίμωνας δεν έχει την παραμικρή ιδέα για τις δουλειές του πατέρα του, ούτε ξέρει πως αυτές είναι άκρως επικίνδυνες. Η Δήμητρα νιώθει προδομένη και πιστεύει ότι ο Κίμωνας της πούλησε έρωτα και την χρησιμοποίησε για να μαθαίνει τις κινήσεις της αστυνομίας. Τα πρώτα σύννεφα θα κάνουν την εμφάνιση τους στη σχέση τους, με τον κίνδυνο να παραμονεύει.

Θα μπορέσουν να βγουν αλώβητοι από αυτή την περιπέτεια ή ο Δημοσθένης θα δώσει την χαριστική βολή στην υπαστυνόμο, για να διαφυλάξει τις βρωμοδουλειές του; Όλοι περπατούν σε τεντωμένο σχοινί.
Η γη της ελιάς

Ντέμης Νικολαΐδης: Χώρισε με τη Φανή Σπυριδάκη

Φαίδρα Παπανδρέου: Αυτή είναι η κούκλα εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου