Η Γη της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η Χάιδω καταρρέει με την νέα απατεώνισσά! Σε ΣΟΚ ο Φίλλιπος

Η Κατερίνα, εμφανίζεται ξαφνικά στη Μάνη και επισκέπτεται τη Χάιδω. Η νεαρή γυναίκα θα προφασιστεί μια σοβαρή ασθένεια για να αρπάξει λεφτά όχι μόνο από τη Χάιδω που βάζει χέρι στην περιουσία της για να τη βοηθήσει αλλά και από άλλες εύπορες οικογένειες. Η αλήθεια κάποια στιγμή θα μαθευτεί αλλά η Χάιδω θα έχει ήδη πάθει σοβαρή οικονομική ζημιά.

Μια γυναίκα αράχνη έρχεται στην Μάνη. Ο λόγος για την Κατερίνα, η οποία είναι μεγάλη απατεώνισσα και έρχεται στην Αερόπολη εξαπατώντας πολλούς ανάμεσα σε αυτούς και η Χάιδω Στεφανέα η οποία την βάζει μέσα στο σπίτι της και της προσφέρει βοήθεια.

Η Χάιδω θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση εξαιτίας αυτής της απάτης, η οποία θα την γονατίσει και οικονομικά αλλά και ψυχολογικά. Η Κατερίνα θα της πάρει όλα όσα έχει στην κατοχή της και αυτό θα είναι ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα για την Χάιδω και τους Στεφανέους. Θα καταφέρουν οι αρχές να ανακαλύψουν όλα όσα κάνει η συγκεκριμένη γυναίκα και αν ναι πως θα το χειριστούν;

Από την άλλη, Τραγική φιγούρα θα είναι ο Φίλιππος. Ο νεαρός πρωταγωνιστής δε θα προλάβει να χαρεί τον έρωτά του με τη Βασιλική, καθώς ένα φρικτό γεγονός θα ανατρέψει τα πάντα. Πράγματι, το ζευγάρι θα χωριστεί με τον χειρότερο τρόπο, λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους. Τέσσερις μεγαλόσωμοι άντρες θα επιτεθούν στον Φίλιππο και την Βασιλική, όσο εκείνοι θα κάνουν την βόλτα τους, ανυποψίαστοι.

Οι δύο θα επιτεθούν στον Φίλιππο, βγάζοντάς τον εκτός μάχης. Όσο κι αν παλέψει, όσο κι αν ουρλιάξει, δε θα καταφέρει να σώσει την αγαπημένη του. Οι συγκεκριμένοι άντρες θα αρπάξουν την Βασιλική από τα χέρια του και ο πόλεμος θα ξεσπάσει.

Όλα ξεκινούν από μία παλιά συμφοιτήτρια της Βασιλικής, η οποία ζητά να μείνει για λίγο με το ζευγάρι. Η συγκεκριμένη κοπέλα αναζητά την φίλη της, τη Νάντια, η οποία έχει εξαφανιστεί. Οι φόβοι πως υπάρχει κύκλωμα ναρκωτικών γίνονται πραγματικότητα για τους πρωταγωνιστές.

Μόλις η Βασιλική εξαφανίζεται, ο Φίλιππος καταρρέει στην δεύτερη σεζόν. Όλα γύρω του σκοτεινιάζουν και κανείς δε μπορεί να τον παρηγορήσει. Ακόμη και η Χάιδω λυγίζει στην αγκαλιά του, μη μπορώντας άλλο να αποτελεί τον βράχο της οικογένειας.

Άπιστος spoiler: Ο γάμος που θα συγκλονίσει!

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι πρώτες διακοπές τους στο εξωτερικό για τον Μαρτίκα και την Βρισηίδα