Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι πρώτες διακοπές τους στο εξωτερικό για τον Μαρτίκα και την Βρισηίδα

Από την πρώτη στιγμή που βγήκαν από το παιχνίδι, διέψευσαν κάθε φήμη και επισημοποίησαν την σχέση τους.Φαίνεται πως τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά, αφού έχουν αποφασίσει να χτίσουν μαζί και ένα σπίτι.

Μόλις μπήκε το καλοκαίρι ξεκίνησαν τις διακοπές τους πηγαίνοντας από νησί σε νησί, από τη Νάξο στη Μύκονο κ.ο.κ., αλλά δεν στάθηκαν εκεί, διότι όπως είδαμε μέσα από τα στόρι στον προσωπικό λογαριασμό του μοντέλου στο Instagram, έφυγαν για το εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Τουλούζη, συνεχίζοντας τις περιπέτειές τους. Φυσικά, σε κάθε ανάρτηση ο έρωτάς τους είναι ολοφάνερος.

«Έχω μπλέξει με έναν bon viveur που με περιποιείται, φτιάχνοντας της σάντουιτς με κάθε λογής υλικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά από Σεπτέμβρη να…»
Μπορεί το ζευγάρι αυτή τη στιγμή να περνά ξέγνοιαστες και τρυφερές στιγμές στο νησί των ανέμων, ωστόσο πρόσφατα, στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη, ο Σπύρος Μαρτίκας, άνοιξε την καρδιά του και εξομολογήθηκε τα πάντα! Αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου μετά το τέλος του Survivor, αλλά και στα κοινά σχέδια που κάνουν για το μέλλον, αποκαλύπτοντας μάλιστα και ένα από αυτά.

«Είμαστε μια χαρά, όλα είναι τέλεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε στο έπακρον και ταιριάζουμε απόλυτα. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε στον Πειραιά από τον Σεπτέμβριο. Αυτό που θαυμάζω περισσότερο είναι το μυαλό της. Έχει μια γλύκα και μια αθωότητα, μαζί με ωριμότητα και δεν έχει χάσει τον εαυτό της ούτε στιγμή και ούτε πρόκειται».«Είναι νωρίς. Τρεις μήνες είμαστε μαζί και τώρα δοκιμάζεται η σχέση μας, οπότε τα σενάρια γάμου είναι μια μακρινή προσδοκία» δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας σχετικά με τα όσα ακούγονται περί γάμου.

Η Γη της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η Χάιδω καταρρέει με την νέα απατεώνισσά! Σε ΣΟΚ ο Φίλλιπος

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος: Καλλιόπη και Μαρίνα ξανά αντιμέτωπες!