Η Γη της Ελιάς spoiler: Η είδηση αυτή θα σοκάρει όλη την Αρεόπολη

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η είδηση αυτή θα σοκάρει όλη την Αρεόπολη

Πατέρας και γιος κλείνουν κάθε πόρτα στην Αντιγόνη. Εκείνη ικετεύει για μία ευκαιρία, αλλά όλα είναι μάταια. Ο πόνος της είναι τεράστιος. Θέλει τόσο πολύ να τους εξηγήσει πως είχε η κατάσταση, όμως δε την ακούει κανείς. Όλη η Μάνη μαθαίνει για το παιδί της Αντιγόνης, με αποτέλεσμα η οικογένεια Βρεττάκου να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα.

 

Η Μυρτάλη, η Ιουλία και η Μαρίνα προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Ο Μάνος έχει γυρίσει την πλάτη του, τόσο στην Αντιγόνη, όσο και στην Μαρίνα. Δε θέλει καμία επαφή με την αδελφή του, αλλά και με τη γυναίκα που την υποστηρίζει ανοιχτά.

Το νέο για το παιδί της Αντιγόνης γίνεται, σύντομα, γνωστό σε όλη τη Μάνη, με αποτέλεσμα τα γεγονότα να παίρνουν άσχημη τροπή. Κάποιοι δε δέχονται την πράξη της, δε θέλουν να της μιλήσουν ξανά. Άλλοι, τρέχουν στο πλευρό της, θέλοντας να την βοηθήσουν.

Ο Ισίδωρος ζητά από τον γιο του, τον Μάνο, να ξανά βάλουν τον ντετέκτιβ να ερευνήσει.

Αυτή τη φορά, στόχος τους είναι να μάθουν που βρίσκεται το παιδί και ποια οικογένεια το υιοθέτησε παράνομα. Θα καταφέρουν να το προσεγγίσουν; Ποια είναι η θετή μητέρα του παιδιού και πώς θα αντιδράσει, όταν μάθει πως την ψάχνουν;

Spoilers

Πέτρος Φιλιππίδης: Αύριο ο πλειστηριασμός του σπιτιού του – «Δεύτερη ευκαιρία» από τους τραπεζίτες ζητά ο δικηγόρος του

Υπόθεση Πάτρας: Η απάντηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου για τα πεταμένα παιχνίδια από τους τάφους των τριών παιδιών