Πέτρος Φιλιππίδης: Αύριο ο πλειστηριασμός του σπιτιού του – «Δεύτερη ευκαιρία» από τους τραπεζίτες ζητά ο δικηγόρος του

Spoilers

Σε πλειστηριασμό αναμένεται να βγει αύριο, Τετάρτη 27/4, το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό, με τιμή εκκίνησης τα 645.000 ευρώ, σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου.

Μέσα από την εκπομπή του ALPHA, o συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έκανε έκκληση προς τους τραπεζίτες, προκειμένου να παγώσει η διαδικασία αυτή. Τόνισε, δε, πως ο προφυλακισμένος ηθοποιός-σκηνοθέτης για σεξουαλικά εγκλήματα βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση. .

«Η αλήθεια είναι ότι την επόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό. Μέχρι και αύριο το πρωί θα κάνω μεγάλη νομική προσπάθεια να ανασταλεί… Δε ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση, ζητάμε αυτό που γίνεται για τόσους πολίτες με οικονομικά προβλήματα, να γίνει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση. Το δικαστήριο έχει ξεκινήσει και ήδη από τις πρώτες μέρες αποδεικτικής διαδικασίας οι ισχυρισμοί της άλλης πλευράς έχουν αρχίσει να καταρρέουν… Θα προσπαθήσω να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Πέτρο Φιλιππίδη και να μην εκπλειστηριάσουν το σπίτι της οικογενείας του.

Εκεί μεγάλωσε και γεννήθηκε το παιδί του. Ελπίζω να μη δείξουν το σκληρό τους χαρακτήρα οι τραπεζίτες. Κάνω έκκληση και μέσα από τις εκπομπής σας… » ανέφερε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Η εξομολόγηση της Αρετής στον Στέφανο!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στάθης και η Βασιλική χάνουν τη μάχη, όχι, όμως, τον πόλεμο!

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η είδηση αυτή θα σοκάρει όλη την Αρεόπολη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η είδηση αυτή θα σοκάρει όλη την Αρεόπολη