Υπόθεση Πάτρας: Η απάντηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου για τα πεταμένα παιχνίδια από τους τάφους των τριών παιδιών

Μυστήριο με τα αντικείμενα που είχαν αφήσει στους τάφους της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας επισκέπτες στο κοιμητήριο

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, νωρίς το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (23/4), η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου επισκέφθηκαν τους τάφους των τριών κοριτσιών, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας, και της Ίριδας, οι οποίοι βρίσκονται στο στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα flamis.gr, όσοι βρίσκονταν εκεί, είδαν έκπληκτοι τις δύο γυναίκες να πετούν στα σκουπίδια τα αντικείμενα και τα λουλούδια που είχαν τοποθετήσει στον τάφο άνθρωποι που επισκέπτονται το κοιμητήριο.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε και διέψευσε όλα τα παραπάνω. Συγκεκριμένα, σήμερα, Τρίτη 26/4, δήλωσε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», στον Alpha: «Δεν πετάξαμε τίποτα από τους τάφους των παιδιών. Μόνο κάτι λιωμένα κεριά και ξερά λουλούδια. Η κυρία, που φροντίζει τα μνήματα, έχει εντολή από την Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι όλα καθαρά, όπως τα είχε εκείνη πριν φύγει».

Να σημειωθεί ακόμη πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστήριξε πως η ίδια και η μητέρα της επισκέφτηκαν τους τάφους των κοριτσιών το πρωί του Μ. Σαββάτου κι όχι το απόγευμα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου παραμένει στην Πάτρα με τη μητέρα της. Οι δύο γυναίκες συνεχίζουν να στηρίζουν την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται για 3η εβδομάδα στη φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η είδηση αυτή θα σοκάρει όλη την Αρεόπολη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η είδηση αυτή θα σοκάρει όλη την Αρεόπολη

Υπόθεση Πάτρας: Από μέρα σε μέρα το νέο ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας