Η Γη Της Ελιάς spoilers: Η Αρετή ζητάει διαζύγιο – Ο πόλεμος ανάμεσα στους Καπερνάρους ξεκινάει!

Η Αρετή επισκέπτεται δικηγόρο, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να κάνει το διαζύγιο αυτό ανυπόφορο για τον σύζυγό της, στην γη της ελιάς. Θέλει να του πάρει μέχρι και την τελευταία δεκάρα, αφήνοντάς τον μόνο, στο δρόμο.

Η Γη Της Ελιάς Η Αρετή ζητάει διαζύγιο – Ο πόλεμος ανάμεσα στους Καπερνάρους ξεκινάει!

Ανακοινώνει στον Στέφανο πως ο πόλεμος έχει ξεκινήσει. Οι Καπερνάροι έχουν χωριστεί στα δύο. Από τη μία πλευρά ο Στάθης και η Βασιλική παλεύουν να κρατήσουν τις ισορροπίες, ενώ από την άλλη ο Στέφανος και η Αρετή τραβούν το σκοινί όσο δεν πάει…

Η Αρετή φτάνει το διαζύγιο αυτό στα άκρα, καταστρέφοντας τον Στάθη, στην γη της ελιάς. Είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον άνθρωπο που κατάφερε να την πληγώσει τόσο πολύ, ξεφτιλίζοντάς τη σε όλη τη Μάνη. Η ίδια θεωρεί πως η προδοσία αυτή ξεπληρώνεται με σκληρά αντίποινα που θα κυνηγούν τον Στάθη, σε κάθε του βήμα.

Ο Στάθης εξοργίζεται από τη συμπεριφορά της και τρέχει να προλάβει το κακό. Όλα είναι μάταια. Η Αρετή θέλει να τον δει να υποφέρει, μόνον έτσι θα ησυχάσει, θα λυτρωθεί.

Την ίδια στιγμή, δε διστάζει να τα βάλει με όλους όσους υπερασπίστηκαν την Εύα, αλλά και τον Φίλιππο Στεφανέα. Περπατάει στην Αρεόπολη και διαλύει κάθε φιλία που είχε χτίσει εδώ και χρόνια.

Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει. Η Αρετή δεν ηρεμεί. Ως που θα φτάσει αυτή η κατάσταση; Θα καταφέρει ο Στάθης να διεκδικήσει όσα του αναλογούν; Θα μπορέσει η Εύα να ανεχτεί τις προσβολές και τις πιέσεις της Αρετής;

Σασμός spoiler: Το γράμμα που θα συνταράξει την Αργυρώ – Από ποιον είναι;

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ποιο πρόσωπο κλειδί φέρνει κοντά Μαρία και Αντιγόνη;