Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ποιο πρόσωπο κλειδί φέρνει κοντά Μαρία και Αντιγόνη;

Η Γη Της Ελιάς

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ένα μυστικό έρχεται στο φως. Μάλιστα, είναι ικανό να προκαλέσει μεγάλη αναταραχή αλλά και να δημιουργήσει νέες συνεργασίες. Οι οποίες, αν μη τι άλλο, θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση. Θα δούμε λοιπόν ότι η Μαρία και η Αντιγόνη συνδέονται με ένα ένοχο μυστικό κι ένα πολύ έντονο παρελθόν.

Όλα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που η Αντιγόνη θα φύγει από τη Μάνη. Θα πει ότι θα πάει στην Αθήνα και θα ταξιδέψει στο Σούνιο, θέλοντας να δει από κοντά την αγαπημένη της Μαρία.

Η Γη Της Ελιάς  Ποιο πρόσωπο κλειδί φέρνει κοντά Μαρία και Αντιγόνη;

Στο επίκεντρο της ιστορίας θα δούμε την Μαρία Αναγνώστου και την Αντιγόνη. Τι κοινό έχουν οι δυο ηρωίδες και πόσο καλά γνωρίζονται; Τι της ενώνει; Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα και το μυστικό των δυο γυναικών θα βγει στην φόρα λύνοντας έτσι το μυστήριο.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η συνάντηση θα προκαλέσει αίσθηση στους τηλεθεατές. Η Μαρία θα υποδεχτεί στο σπίτι της την Αντιγόνη και οι δυο γυναίκες θα συζητήσουν για το παρελθόν και τα κοινά τους βιώματα. Οι δυο τους κρύβουν πολλά και ήρθε η ώρα να τα συζητήσουν, μετά από πάρα πολύ καιρό.

Όλα δείχνουν πως το μυστικό που συνδέει την Αντιγόνη και την Μαρία, στη Γη της Ελιάς, έρχεται από τις φυλακές. Ένα πρόσωπο κλειδί έχει φέρει κοντά τις δύο γυναίκες. Δεν αποκλείεται σε αυτή την ιστορία να μπλέκεται και η μητέρα της Αντιγόνης δηλαδή, η πρώην σύντροφος του Ισίδωρου. Μήπως η Αντιγόνη είχε φυλακιστεί στο παρελθόν;

Ή μήπως η Αντιγόνη δεν είναι αυτή που γνωρίζουμε; Φαίνεται πως το τατουάζ που έχει, που είναι ίδιο με την Μαρία, θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους πάντες.

Θα μάθει άραγε σύντομα ο Ισίδωρος το μυστικό της Αντιγόνης και την σχέση της με την Μαρία, την μητέρα της Αθηνάς, στην σειρά Η Γη της Ελιάς και αν ποια θα είναι η αντίδρασή του;

Η Γη Της Ελιάς spoilers: Η Αρετή ζητάει διαζύγιο – Ο πόλεμος ανάμεσα στους Καπερνάρους ξεκινάει!

Φαίη Σκορδά: Γιατί πήγε στο νοσοκομείο, τι είπε η παρουσιάστρια video