Η Ελένη Τσολάκη μοιράζεται την αλλαγή στην προσέγγισή της για το πρωινό

Ήταν κάτι που προέκυψε που όταν έφυγε η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN” ομολογεί, μεταξύ άλλων, η Ελένη Τσολάκη.
Η Ελένη Τσολάκη συναντήθηκε με τη Νάνσυ Παραδεισανού στο διαδίκτυο προκειμένου να μιλήσει για όλα! Μεταξύ άλλων, η όμορφη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του OPEN μίλησε για τη μετάβαση από το Σαββατοκύριακο στην καθημερινή μάχη αλλά και την ενσωμάτωση της ενημέρωσης στην ψυχαγωγική της εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη εξομολογήθηκε ότι “δεν είχα προβλέψει τη μετάβαση στο καθημερινό ως απόλυτα σίγουρη. Δεν νιώθω ότι περίμενα να δω πώς θα πάει ή ότι αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα το ξαναέκανα. Ήταν κάτι που προέκυψε. Ήταν κάτι που, όταν έφυγε η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN, που θα έκανε το πρωινό, μου έγινε η πρόταση αυτή και αποφάσισα να το κάνω. Νιώθω καλά στην εκπομπή, αισθάνομαι καλά με τα παιδιά που είναι μπροστά και κάνουμε παρέα”.

“Νομίζω ότι όλοι μας σκέπτονται, λίγο ή πολύ, την ευρύτερη κοινωνική αλλαγή και δεν γίνεται διαφορετικά. Εμείς παίζουμε και την επικαιρότητα πια, έχοντας ενσωματώσει το κομμάτι της καθημερινότητας. Επειδή το ξανάκανα την πρώτη χρονιά του Σαββατοκύριακου, τότε που υπήρχε μεγάλη έξαρση στις γυναικοκτονίες και το metoo, δεν μπορούσαμε να το παραβλέψουμε αυτό. Το metoo συγκεκριμένα είχε τον δικό του ρόλο και στο lifestyle”.

“Έχει αλλάξει η εποχή και οι ειδήσεις, αυτά που διαβάζουμε και μαθαίνουμε, η ζωή μας, το πώς ασχολούμαστε όλοι με την επικαιρότητα. Είναι ένα κομμάτι που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Και ο κόσμος πραγματικά ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει όλα αυτά. Δεν είναι ότι το κάνεις επειδή δεν έχει άλλα θέματα να εκπέμψεις ή γιατί έχει λήξει η ψυχαγωγία. Είναι μια επιλογή που κάνεις για την εκπομπή σου και την ώρα που αυτή προβάλλεται” πρόσθεσε η Ελένη Τσολάκη στη νέα της συνέντευξη.

Written by admin

Κώστας Τσουρός αναδεικνύει τα πραγματικά χρώματα του Λάκη Λαζόπουλου

Ανεκδοτάρα: Το ρομπότ και τα χαστούκια …!Γέλιο