Η εμπειρία της Μορφούλας Ντώνα: “Ένα πένθος που δύσκολα ξεχνιέται”

«Η καθημερινότητά μου ήταν σε ένα γυμναστήριο με την προπονήτριά μου και τους γονείς μου και μετά μένεις χωρίς τίποτα», λέει η Μορφούλα Ντώνα,
Η Μορφούλα Ντώνα συναντήθηκε με την Όλγα Λαφαζάνη από το Happy Day και μίλησαν για τη ζωή της με το παιδί, τα χρόνια που έκανε πρωταθλητισμό και τα συναισθήματα που ένιωσε όταν σταμάτησε.
«Η ζωή στο σπίτι δεν είναι πολύ εύκολη για μένα, καθώς δεν έχω πολύ χρόνο. Είμαι συνέχεια σε ταξίδια λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων. Συγκεκριμένα, φεύγω κάθε Τετάρτη και επιστρέφω κάθε Δευτέρα. Δεν έχω αισθανθεί τύψεις γι’ αυτό που αφήνω το παιδί μου πίσω.
Μια φορά νιώθηκα πολύ άσχημα όταν ήμουν σε προπόνηση και είχα το παιδί μαζί μου αλλά δεν είχα προλάβει να μαγειρέψω και να του ετοιμάσω φαγητό. Εκείνη τη στιγμή, αισθάνθηκα πολύ άσχημα και έβαλα τα κλάματα στο αυτοκίνητο, αναρωτιόμενη ποια μητέρα είμαι που δεν φροντίζω το παιδί μου ενώ περνάω όλη μου την ώρα στο γυμναστήριο», αποκάλυψε η Μορφούλα Ντώνα, μιλώντας και για τον σύζυγό της:
«Ο άντρας μου είναι πολύ αφοσιωμένος πατέρας αλλά κι αυτός έχει πολλές υποχρεώσεις. Ευτυχώς, έχουμε την βοήθεια των γονέων μου, που είναι πολύ σημαντική. Ως ζευγάρι, έχουμε πολύ λίγο χρόνο να περνάμε μαζί».
«Όταν σταμάτησα τον αθλητισμό, ήταν δύσκολο. Νιώθηκα σαν να πενθούσα. Ήμουν 18 ετών όταν αποφάσισα να το λήξω, αλλά μετά από δύο χρόνια αποφάσισα να επιστρέψω και να συνεχίσω ως τα 23. Να μπαίνεις σε έναν κόσμο που δεν ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις είναι δύσκολο. Η καθημερινότητά μου ήταν σε ένα γυμναστήριο με την προπονήτριά μου και τους γονείς μου και μετά έμεινα χωρίς τίποτα», πρόσθεσε η Μορφούλα Ντώνα.

Written by admin

Η γοητευτική φωνή του χαμηλότονου ζεν πρεμιέ

Η Λουκία Παπαδάκη μιλάει: Η αδιαφορία για τα νούμερα τηλεθέασης και η διαφορετικότητα της γενιάς της