Η Λουκία Παπαδάκη μιλάει: Η αδιαφορία για τα νούμερα τηλεθέασης και η διαφορετικότητα της γενιάς της

Η τηλεόραση σήμερα είναι ένας άλλος κόσμος, σύμφωνα με τα λόγια της Λουκίας Παπαδάκη. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” με τη Βασιλική Μπασιούρη, μίλησε για την εξέλιξη της τηλεόρασης, αλλά και για τη μητρότητά της.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως η νοοτροπία στη μυθοπλασία έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και πως τα δεδομένα των δεκαετιών του ’90 δεν υπάρχουν πλέον καν ως ιδέες. Η Λουκία Παπαδάκη εξέφρασε επίσης την δυσαρέσκειά της για την νοοτροπία που επικρατεί στην τηλεόραση σήμερα, καθώς δεν την απασχόλησαν ποτέ τα νούμερα τηλεθέασης.

Αναφερόμενη στη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την περιγράφει ως μια εξαιρετική γυναίκα που τη βοήθησε πολύ στην καριέρα της και αναφέρει πως είχαν μια εξαιρετική συνεργασία.

Τέλος, η Λουκία Παπαδάκη μιλάει για την μητρότητα και την ευχαρίστηση που αποκομίζει από τη σχέση της με τον γιο της. Τονίζει πως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη χαρά που της δίνει η μητρότητα και πως δεν θα άλλαζε ούτε λεπτό από τις στιγμές που περνάει με τον γιο της. Η σχέση τους είναι υπέροχη και ο γιος της γνωρίζει πως μπορεί πάντα να βασιστεί σε αυτήν.

Written by admin

Η εμπειρία της Μορφούλας Ντώνα: “Ένα πένθος που δύσκολα ξεχνιέται”

Η ανεκτίμητη αξία του ύπνου με τον σύντροφο και το μωρό μας