Η διασκεδαστική συνεργασία μας με τη Χαρούλα Αλεξίου: Την πρόταση έκανε ο γιος της

Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός, αλλά όταν είδα πόσο άνετη ήταν η συνεργασία, έκανα το βήμα και βγήκε κάτι πολύ ωραίο”, αποκάλυψε ο Διονύσης Ατζαράκης.

Στο πλατό του Night Out βρέθηκε καλεσμένος ο Διονύσης Ατζαράκης τη νύχτα της Τετάρτης, για να συναντήσει τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και να μιλήσουν για όλα στον αέρα του MEGA. Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός stand up comedian αποκάλυψε ότι είχε μια απρόοονη συνεργασία με την Χάρις Αλεξίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διονύσης Ατζαράκης δήλωσε: “Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία και το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση εξ αρχής είναι το πόσο απίστευτα cool είναι η Χαρούλα Αλεξίου. Πραγματικά cool. Όλο αυτό ξεκίνησε όταν εκείνη ήρθε σε μια από τις παραστάσεις μου stand up και ενθουσιάστηκε. Έπειτα, με πήρε τηλέφωνο ο γιος της και μου πρότεινε να συνεργαστούμε για ένα video που θα συνδυαζόταν με την κυκλοφορία του νέου της δίσκου. Αρχικά ήμουν λίγο επιφυλακτικός, αλλά όταν είδα την άνεση της συνεργασίας, μπήκα και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Η Χάρις είναι εξαιρετική ηθοποιός και κατανοεί το χιούμορ, κάτι που βοήθησε πολύ στην επιτυχία του έργου μας”.

Αυτά αποκάλυψε ο Διονύσης Ατζαράκης στο late night της Τετάρτης στο Μεγάλο Κανάλι, με παρουσιαστή τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Written by admin

Η πίεση της ηλικίας και του βάρους στην ελληνική κοινωνία

Latest

Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν ξαναχτυπούν: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Kinds of Kindness»