Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στην Σίσσυ Χρηστίδου για την Ιωάννα Μαλέσκου

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για τα σχόλια που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για την Ιωάννα Μαλέσκου και την απάντηση της τελευταίας σε δηλώσεις της.
“Η Σίσσυ με αυτό που είπε ήταν υπέρ της Ιωάννας. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ανάμεσά μας για να έχουμε ο,τιδήποτε παρεξήγηση. Μετά αντέδρασε η Μαλέσκου λέγοντας ότι αν έτσι το βλέπει η Σίσσυ, τότε αυτό είναι δικό της θέμα. Η Σίσσυ, ωστόσο, βρήκε την ουσία των πραγμάτων. Διαφορετικά όταν διαβάζεις έναν τίτλο. Μου φάνηκε σαν να είχε δύο ερμηνείες αυτό που είπε η Σίσσυ” αναφέρει η Φαίη Σκορδά αρχικά μεταφέροντας τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου.
“Έθεσε τον εαυτό της στη μέση και έκρινε επίσης εαυτήν της σε ένα πλαίσιο για την τηλεόραση και τα πρόσωπα. Έτσι, υποστήριξε πως δεν είναι τόσο εύκολη η αποδοχή των νέων προσώπων. Εμείς μπορεί να ξέρουμε την Ιωάννα Μαλέσκου από έτσι, αλλά έκανε εκπομπές στην Κρήτη… Η Σίσσυ έθεσε και τον εαυτό της στη μέση και τη δικαίωσε πως έχει δίκιο για ό,τι είπε. Δεν είναι το τέλειο, αλλά αισθάνεσαι ως νέο πρόσωπο όταν όλοι μιλάνε για εσένα… Η Σίσσυ δεν τα έβαλε μαζί της και επιβεβαίωσε τη Μαλέσκου. Μετά ρωτήθηκε η Μαλέσκου, η οποία εμφανώς δεν είχε δει τίποτα και αναφέρθηκε στο δικό της πρόβλημα” πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Written by admin

Ανεκδοτάρα με βλάκα: “Δεν ξέρω τι να ντυθώ”

Πρόταση για αλλαγή ονόματος σε «Κούλης» – Νέα ταυτότητα για την «Καλλιόπη» (ΒΙΝΤΕΟ)