Ο Θανάσης Ευθυμιάδης συγκινεί στο αντίο του: “Η αξέχαστη αγάπη της Άννας Παναγιωτοπούλου”

Δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια για την Άννα” δήλωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο ήρθε να σκορπίσει η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων. Λίγο πριν την κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού, ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε δηλώσεις για εκείνην στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha.
Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης επεσήμανε ότι “η Άννα ήταν μια αναγνωρισμένη ηθοποιός τότε (στη σειρά Ντόλτσε Βίτα), για μένα ήταν η πρώτη μου κύρια ρόλος. Ήμουν νέος, οπότε καταλαβαίνετε… το πρώτο μου μεγάλο έργο στην τηλεόραση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη της και τη μεγαλοκαρδία που έδειξε για να με υποδεχτεί ως ίσος συμπρωταγωνιστής της”.
“Αυτό μου έδωσε τη δύναμη να μπορέσω να είμαι δίπλα της και να απολαμβάνω αυτό που κάνω. Είναι πολύ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να απολαμβάνει το έργο του”.
“Τα τελευταία χρόνια δεν είχα επαφή μαζί της. Γνώριζα ότι αντιμετώπιζε την ασθένειά της και χρειαζόταν μεγάλη δύναμη από την οικογένειά της για να υποστηρίξει όλο αυτό. Δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια για την Άννα” πρόσθεσε επίσης ο Θανάσης Ευθυμιάδης για την Άννα Παναγιωτοπούλου στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha την πρωινή της Πέμπτης.

Written by admin

Η προετοιμασία της Ελένης Φουρέιρα για τη Eurovision: Η αλήθεια πίσω από τη χορογραφία

Latest

Κατάθεση ψυχής Δόμνας Μιχαηλίδου: «Η μητέρα μου έλεγε για εμένα “δεν είναι ωραίο κοριτσάκι, είναι καλή μαθήτρια”, ήθελα να κρυφτώ»