Η προετοιμασία της Ελένης Φουρέιρα για τη Eurovision: Η αλήθεια πίσω από τη χορογραφία

Η Ελένη Φουρέιρα εξέφρασε τη χαρά της για την επιστροφή της στη σκηνή της Eurovision μετά από τόσο καιρό. Καθώς έφτασε στην Ελλάδα μετά από την εμφάνισή της στον ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού, οι δημοσιογράφοι την υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο για να μιλήσει για την εμπειρία της.

“Έχουν αλλάξει τόσα πράγματα στη ζωή μου από τότε που ήμουν στη Eurovision. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρέθηκα ξανά σε αυτή τη σκηνή. Νιώθω σαν να ζω ξανά το 2018, όταν είχα πολλή ένταση και αγωνία. Τότε δεν είχαμε μαντήλι στη χορογραφία μας, αλλά είχαμε βρει ένα συγκεκριμένο ύφασμα που αντανακλούσε την εμφάνισή μας. Τώρα το ίδιο συμβαίνει και με τη Μαρίνα Σάττι. Της το είπα και γελούσαμε μαζί. Ας τη στηρίξουμε όλοι και να την δούμε να λάμπει στη σκηνή. Πάμε Μαρίνα!” είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι ήθελε να συναντήσει τη Μαρίνα Σάττι μετά την επιστροφή της, και χαρίς στην τύχη την συνάντησε έξω από το ξενοδοχείο της. Είναι σίγουρη πως η Μαρίνα θα έχει μια εξαιρετική εμφάνιση στον διαγωνισμό και είναι σημαντικό όλη η προσοχή να είναι στραμμένη σε αυτήν.

Written by admin

Το κόστος της απασχόλησης: Γιατί πρέπει να πληρώνουμε περισσότερα

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης συγκινεί στο αντίο του: “Η αξέχαστη αγάπη της Άννας Παναγιωτοπούλου”