Η αντίδραση του Πέτρου Πολυχρονίδη στα δημοσιεύματα για τον ‘κρυφό γάμο’ του

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε ανοικτά και ειλικρινά για τον γάμο του, αρνούμενος τις φήμες για κρυφό γάμο. Όπως εξήγησε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Fay’s Time», παντρεύτηκε κανονικά τη σύζυγό του, χωρίς όμως να καλέσει τα μέσα ενημέρωσης στην τελετή τους.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε πως ο γάμος του διεξήχθη χωρίς πολύ παρατράγουδα, με προσκεκλημένους μόνο τους στενούς τους φίλους και την οικογένειά τους. Αποφάσισαν να διαχειριστούν τις προσωπικές τους στιγμές με διακριτικότητα και χωρίς να δώσουν ένα μεγάλο μέσο ενημέρωσης την ευκαιρία να καλύψει τον γάμο τους.

Έτσι, ο Πέτρος Πολυχρονίδης θέλησε να διαψεύσει τις φήμες που τον ήθελαν να έχει κάνει κρυφή την τελετή του γάμου του, καθιστώντας σαφές πως ο γάμος του ήταν νόμιμος και κανονικός. Με αυτήν τη δήλωση, ο παρουσιαστής έβαλε στα ίσα τις φήμες και επιβεβαίωσε πως η προσωπική του ζωή δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο δημοσιότητας.

Written by admin

Βουλγαράκη για Ιωαννίδη: «Έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου»

Latest

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Έκαναν δύο προσπάθειες να αποσωληνωθεί, όσο πιο γρήγορα φύγει από το μηχάνημα…»