Βουλγαράκη για Ιωαννίδη: «Έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου»

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την ΑΕΚ με 2-1 με ανατροπή για την τρίτη αγωνιστική των playoffs στη Stoiximan Super League. Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν για ακόμα μία φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του τριφυλλιού επί των κιτρινόμαυρων και συνδύασε την εμφάνιση του με ένα εκπληκτικό γκολ.

Δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό του Έλληνα επιθετικού η αγαπημένη του, Ελένη Βουλγαράκη, κάτι το οποίο σχολιάστηκε στην σημερινή (4/4) εκπομπή «Πρωινό» του ANT1 και τον παρουσιαστή της εκπομπής.

Ο Γιώργος Λιάγκας συνδύασε το κλείσιμο της φωνής της Ελένης Βουλγαράκη με την εμφάνισή της στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το βράδυ της Τετάρτης (3/4).

Η Ελένη Βουλγαράκη έδωσε το παρών στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του τριφυλλιού κόντρα στην ΑΕΚ (2-1) μαζί με την συνεργάτιδα και καλή της φίλη, Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο Λιάγκας την ρώτησε εάν ο Ιωαννίδης της αφιερώνει τα γκολ και για το πως αισθάνεται που κέρδισε (κατά κάποιον τρόπο) και αυτή την ΑΕΚ: «Δεν τα βάζω εγώ τα γκολ, τα βάζει ο Φώτης τα γκολ», είπε η Βουλγαράκη και πρόσθεσε: «Έχει βάλει στην καρδιά μου, με μυτάκι έγινε, τον θαυμάζω πάρα πολύ, είμαι πολύ περήφανη».

# ΑΕΚ # Ελένη Βουλγαράκη # Παναθηναϊκός # Φώτης Ιωαννίδης

Πηγή

Ανεκδοτάρα με πιτσιρικά: Το αντίο στον πατέρα

Η αντίδραση του Πέτρου Πολυχρονίδη στα δημοσιεύματα για τον ‘κρυφό γάμο’ του