Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Έκαναν δύο προσπάθειες να αποσωληνωθεί, όσο πιο γρήγορα φύγει από το μηχάνημα…»

Latest

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μάχη για τη ζωή του, με τα νεότερα να γίνονται γνωστά τη στιγμή, που κλείνει πλέον μία εβδομάδα διασωληνωμένος, μετά το καρδιακό του επεισόδιο.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 και μετέφερε τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του γνωστού τραγουδιστή.

Διαβάστε επίσης: Κίναν Έβανς… effect: Ο μαγικός αριθμός που κάνει τη Euroleague να υποκλίνεται στο ταλέντο του (vids)

Οι εξελίξεις στην υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

«Οι γιατροί και η ομάδα κάνουν ό,τι είναι καλύτερο. Δεν έχει ακόμη αποσωληνωθεί, έκαναν δύο προσπάθειες. Θα κάνουν κι άλλες. Γίνονται κάποιες εξετάσεις πιο εξειδικευμένες σήμερα. Νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Σε αυτές τις περιπτώσεις στους ασθενείς που βρίσκονται στις ομάδες χρειάζεται υπομονή, γιατί δίνει μια μεγάλη μάχη ο κάθε ασθενής και πρέπει να την κερδίσουν. Θα προσπαθήσουν και τις επόμενες ημέρες για αποσωλήνωση. Όσο πιο γρήγορα φεύγει ένας άρρωστος από το μηχάνημα, τόσο καλύτερα είναι. Όμως αυτό θα το κρίνει η ομάδα των γιατρών γιατί όλα παίζουν ρόλο.

Για την αποσωλήνωση παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Είναι δύσκολη διαδικασία η αποσωλήνωση, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πάει σταδιακά και κρίνουν οι γιατροί αν πρέπει να το τελειώσουν ή όχι», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη.

Ο Έσε έχει πατήσει το… τούρμπο

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Η αντίδραση του Πέτρου Πολυχρονίδη στα δημοσιεύματα για τον ‘κρυφό γάμο’ του

Βουλγαράκη για Ιωαννίδη: «Έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου» (vid)