H Γη Της Ελιάς 3ος Κύκλος: Ένα βήμα πριν καταδώσει το αφεντικό του

Ο Δημοσθένης βρίσκει τον εαυτό του με την πλάτη στον τοίχο κατά τη διάρκεια των πρώτων επεισοδίων του τρίτου κύκλου. Αυτή τη φορά, ο Κωνσταντίνος τον έχει πειράξει σοβαρά και δεν κάνει πλέον αστεία.

Ο Δημοσθένης δεν είχε πάρει στα σοβαρά την ιδέα της ολοκληρωτικής αλλαγής που προτείνεται, αλλά συνειδητοποιεί την σημασία της όταν η ληστεία που οργάνωσε στη γιορτή των Βρεττάκων καταλήγει σε φιάσκο και οδηγεί τον ίδιο στη δύσκολη θέση.

Ο Κωνσταντίνος, δυστυχώς για τον Δημοσθένη, βρίσκεται ανάμεσα στους αιχμαλώτους των ληστών. Κατανοώντας ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και ότι οι ληστές χάνουν την ψυχραιμία τους, ο Κωνσταντίνος εκτελεί ένα ανεπίσημο σχέδιο.

Επικοινωνεί με τον Μάνο και του δίνει εντολή να ρίξει βραστό νερό από μια κατσαρόλα πάνω στους ληστές, προκειμένου να αποστειρώσει τα εργαλεία τους και να αφαιρέσει μια σφαίρα από έναν τραυματισμένο ληστή. Αυτό δημιουργεί πανικό, και ξεσπούν πυροβολισμοί, με τους ομήρους να φωνάζουν.

Σε αυτό το χάος, ο Κωνσταντίνος παρατηρεί το τατουάζ ενός από τους ληστές και τον αναγνωρίζει. Είναι συνεργός του Δημοσθένη. Με κίνδυνο της ίδιας του της ζωής, εγκαταλείπει την ασφάλεια του κρυφτού και τρέχει στην αστυνομία, που έχει περικυκλώσει το κτήριο.

Ο Κωνσταντίνος, που είναι τρελαμένος από ανησυχία για την Ισμήνη, καλεί αμέσως τον Δημοσθένη. Του απειλεί με σοβαρές συνέπειες: “Ή τελειώνεις το παιχνίδι, ή αποκαλύπτω τα πάντα στην αστυνομία.” Ο Δημοσθένης έχει χάσει τον έλεγχο της κατάστασης της ομηρίας και βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση. Τι θα κάνει για να αποφύγει την αποκάλυψη;

Ντούα Λίπα: Πόζαρε με διάφανο φόρεμα και μαύρο μπικίνι από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χορεύει με τα εσώρουχα, “ξορκίζοντας” τον χωρισμό