Η ανθρωπική πλευρά της Άντζελας Δημητρίου: Μια ισχυρή φιλία που διαρκεί

Θεωρώ εαυτήν πολύ τυχερή που είχα τη μητέρα μου κοντά μου μέχρι την τελευταία της στιγμή στο σπίτι, να φύγει ήρεμη και ήσυχη», είπε η Άντζελα Δημητρίου.
Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» με τον Νίκο Γεωργιάδη. Η τραγουδίστρια συγκινήθηκε και μίλησε για την απώλεια της μητέρας της.
«Επιστροφή! Η διασκέδαση και η σάτιρα είναι το καλύτερο. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν μεγάλος καλλιτέχνης, ευγενής και γενναιόδωρος. Όταν τον γνώρισα ήταν παντρεμένος με τη Μαρινέλλα, είχα πάει σπίτι τους και είδα μια ευτυχισμένη οικογένεια», είπε η Άντζελα Δημητρίου.
Μιλώντας για την απώλεια του Στηβ Κακέτση έναν χρόνο μετά, η Άντζελα Δημητρίου απάντησε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτές τις απώλειες. Αν ξεκινήσω να μιλάω, θα αρχίσω με τη μητέρα μου».
Για τη μητέρα της που έφυγε πρόσφατα, η Άντζελα Δημητρίου είπε: «Ήμουν δίπλα της και την βοήθησα πολύ. Ήμουν πάντα κοντά της και θεωρώ πως είμαι πολύ τυχερή που την είχα κοντά μου μέχρι την τελευταία στιγμή, να φύγει ανάπαυτη και ηρεμη».

Written by admin

Η δύναμη της Όλγας Βλαχοπούλου: Η μάχη με τον καρκίνο” – Τα στιγμιότυπα από το νοσοκομείο

Φλογέρα σε σόκιν ανέκδοτο: Ο κυνηγός και το ατύχημα