Good Job Nicky: Θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision; Η απάντησή του και οι… όροι! (VIDEO)

O Good Job Nicky βρέθηκε τη νύχτα της Τρίτης στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» για να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Μέσα σε όλα, δε, ο νεαρός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στον διαγωνισμό της Eurovision εκφράζοντας την διάθεση να εκπροσωπήσει στο μέλλον την Ελλάδα με συγκεκριμένους δικούς του όρους.

Ειδικότερα, ο Good Job Nicky εξομολογήθηκε πως «εκεί που το αφήσαμε είναι το θέμα με την Eurovision, απλά φέτος είμαι λίγο πιο κάθετος με τον διάλογο μεταξύ εμού και του κόσμου. Θέλω γίνει έτσι γιατί, από ότι βλέπουμε, διαδικαστικά δεν λειτουργεί ίσως αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Άρα θα ήθελα τον διάλογο, άμα τυχόν είμαι εγώ αυτός που θα πάει, θα ήθελα να πάρω το ΟΚ από τον κόσμο».

«Μα τώρα, συγγνώμη κιόλας. Καταλαβαίνω ότι κάποιες δηλώσεις του Victor μετά ήταν λίγο… εντάξει, μπορούμε να της δικαιολογήσουμε λίγο για την ηλικία. Το καταλαβαίνω αλλά, όπως και να έχει, δεν νομίζω πως μπορώ να φανταστώ εγώ πόσο καλύτερα θα τα πήγαινα στα δεκαέξι μου. Δηλαδή είναι μια ηλικία πάρα πολύ ιδιαίτερη για αυτό που πήγε να κάνει, να εκπροσωπήσει ένα ολόκληρο έθνος ξαφνικά. Για εμένα όμως, προσωπική άποψη είναι αυτή, ο άνθρωπος που ίσως νιώθω ότι μπορεί να ήταν πιο έτοιμη να μας εκπροσωπήσει φέτος θα ήταν η Klavdia».

«Δεν μου έχει μείνει καμία πικρία για την Eurovision. Όχι, καθόλου, γιατί ο διάλογος με τον κόσμο παραμένει υγιέστατος. Δηλαδή όπου και να πάω μου το λένε, όπου και να πάω μου υπενθυμίζουν ότι θα ήθελα να με δουν εκεί πέρα και το μόνο που θα ήθελα είναι αυτό. Να το θέλει ο κόσμος. Εγώ το τραγούδι ομολογώ ότι το έχω έτοιμο και, άμα είναι να πάω, ξέρω με ποιο θα πάω» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Good Job Nicky στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Η Έλενα Ασημακοπούλου στην παραλία με σικάτο μπικίνι

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ποζάρει με μπικίνι και κολάζει